Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom/tapasztalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom/tapasztalom úgy, hogy a kisugárzás a legfontosabb a nők számára egy férfiban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó pasi, pár éve még egyetlen lányt se érdekeltem, és emiatt kissé nőhibáztató módon ("csak a gazdag, kigyúrt pasi kell minden lánynak") álltam az egészhez. Aztán elkezdtem a csajozástól függetlenül fejlődni lelkileg, magabiztosabb lettem, és bizonyos társaságokban már nagyon jól éreztem magam, lazán és felszabadultan tudtam viselkedni. Azt vettem észre, hogy ilyenkor a nők is teljesen másképp álltak hozzám, még egy olyan lányban is sikerült valamit megmozgatnom, aki objektíven nézve is legalább két ligával fölöttem áll, szubjektíven meg: pont az ideálom. :D Aztán nyilván még mindig van olyan, mikor inkább visszahúzódó, bátortalan vagyok, és ilyenkor siker sincsen, de mikor megfelelő társaságban, megfelelő lelki állapotban megfelelően viselkedem, akkor azért, ha nem is én vagyok az alfa hím, megyeget ez.

Szóval nem lehet, hogy igazából ezen múlik szinte minden? Nem abszolút minden, mert a legcsúnyább férfiaknak így se menne, a legjobban kinézőknek meg talán szar kisugárzással is, de a többieknél ez lehet a döntő.

2019. aug. 17. 11:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem így van, ahogy leírtad.
2019. aug. 17. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem értek egyet, nőként. 2 hetet sem bírtam ki a széppel, 9 éve vagyok a nem szép, de okossal. Nálam az intellektus győzött. Hogy mer-e társaságban nevetgélni, nem érdekel, nem szempont.
2019. aug. 17. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nálam abszolút így van. Mások számára csúnyább srácok is jöttek már be pont emiatt. Számomra nagyon vonzó, ha valaki tisztában van önmagával és magabiztos, jókedvű.
2019. aug. 17. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ezt a tényt már csak az egykori magadhoz hasonló nőutálókkal kéne felismertetned, mert ha egy nő mondja/írja válaszként itt, úgyse hiszik el. :D
2019. aug. 17. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez sokmindenkinél így van nemcsak a férfiaknál, hogy a kisugárzás fontos, pont ugyanez van nőként is hogy ha megvan egy alap megjelenés, akkor azon belül nagyon változik a kisugárzás miatt a megítélés, attól függően éppen milyen passzban van az ember máshogy jönnek a reakciók.
2019. aug. 17. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól látod.

A kisugárzás fontos szempont a szimpátiában.

Kolléganőim nem értik miért rajongok egy olyan férfiért, akinek a külsejében semmi különleges nincs, nulla izom, szabálytalan arc, mikor ott van mellette a jóképű haverja, akitől el kéne ájulni.

Előbbinek vonzó kisugárzása és pozitív jelleme van, utóbbinak nincs, vagy legalábbis nem vettem észre.

Szóval sokat számít...

2019. aug. 17. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt jól gondolod! Most is megtetszett valaki, aki nem egy szépség, de okos és nagyon jó a hangja.

N

2019. aug. 17. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:

NAGYON jól látod!

Nekem most nem is oly rég volt egy nagyon pozitív visszajelzésem erre.

Annyit kell tudni rólam, hogy az a lelkes(/lelkis), elhumorizálok sok mindent típus vagyok. Utóbbi pár évben ráadásul pont hozzád hasonlóan elég sokat feljesztettem önmagamon. Nagyon sokat fejlődtem (pozitív) hozzáállásban is!

Short story:

Ültem maszek fogorvosi rendelőben egyedül, vártam az előttem lévőre, hogy végezzen bent. Bejött egy hölgy és kérdezte, hogy voltam már itt, mert ő először jár itt. Elkezdtünk beszélgetni, mert ő eléggé stresszelte magát, én meg a szokásos laza/bolondos énemet adtam. Próbáltam oldani a feszkót nála. Nagyon tetszett neki, hogy így fel tudom fogni, meg a hozzáállásom mennyire jó, stb. :)

Így utólag már belátom, le kellett volna csapni a labdát, mert amikor rákérdezett, hogy szingli vagyok egy kanyaros kérdésen belül, meg amikor kijöttem megkérdezte, hogy mikor jövök legközelebb az már khmm...

Tök jót beszélgettünk meg minden (szimpi volt a hölgy is), csak most balfék voltam egy picit, ilyen ziccereket én nem szoktam kihagyni... :) Mostanság ilyen irányban eléggé enervált vagyok.

Jó kis tapasztalás volt!

2019. aug. 17. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen. Most van egy ferfi, aki tetszik, tavolrol sem az esetem (en altalaban a sotet haj, sotet szem kombora bukom, na o ehhez kepest kopasz es kek szemu), megis olyan szexualis kisugarzasa van, hogy huuu..
2019. aug. 17. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, így van. A kisugárzás, összahatás a fontos, lényeges. Ezért van az, hogy alapvetően jó pasik sikertelenek, mert hiányzik a kisugárzásuk.
2019. aug. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!