Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves lányhoz/nőhöz mennyi idős a legfiatalabb srác, aki még passzolhat?
Figyelt kérdés
A "kor csak egy szám" bölcsességet most hagyjuk, eléggé kizártnak tartom, hogy pl. egy 14 éves fiúra bárki azt mondaná ebben az esetben, hogy megfelelő partnere lehet a lánynak. Véleményekre vagyok kíváncsi. Mi az a korkülönbség, amiről még el lehet képzelni, hogy működni fog?2020. jan. 16. 23:02
11/13 anonim válasza:
Az teljesen rendben tud lenni.
Szerintem többet számít, hogy mik a terveitek, valamelyikőtök tanul-e még, dolgoztok-e, albérlet lakás gyerek pénz... stb...
12/13 anonim válasza:
Egy-két év korkülönbség az semmi. 20 év felett pláne.
Mondjuk egy 10 és egy 12 éves között soknak számíthat két év, de 20-nál már eltűnik a jelentősége. Minél feljebb haladunk, annál nagyobb korkülönbség számít kevésnek.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, abból indultam ki, amit általában megkapok a környezetemtől; hogy elkél minimum 3, de inkább 5-6 év különbség a férfi javára, tehát már az is túl fiatal hozzám, aki napra pontosan egyidős velem. Érdekes volt olvasni, hogy van, aki még a 17-et is elfogadhatónak találja. Ilyesmi persze nem fogja elvenni a kedvem, mert jól megértjük egymást és a jövőképünk is összeegyeztethető.
2020. jan. 17. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!