Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves lányhoz/nőhöz mennyi idős a legfiatalabb srác, aki még passzolhat?
SZEMÉLYFÜGGŐ
De azt nehéz elképzelni hogy egy 17 alattival összejön
Alapvetően nézhetjük 2 szempontból a kérdésre a választ:
1.Külsőleg akár egy 16 éves is szóba jöhet, attól függ, hogy a srác mennyire néz ki érettnek, a lány pedig fiatalnak. Most csak a saját volt osztályomból indulok ki, ott volt egy srác, aki 16 évesen vagy 21-nek kinézett, jó dolgunk volt, mert mindig ő vette a piát. :D A lényeg, hogy egy ilyen srác külsőleg tud illeni egy kicsit fiatalabbnak kinéző 22 éveshez.
2.Belsőleg szerintem olyan 18, de itt is hasonló a helyzet, ha a fiú érettebb a korosztályánál, a lány pedig gyerekesebb, és még külsőleg is passzolnak, akkor lehet, de nem sok erre az esély.
Általánosságban nekem az a tapasztalatom, hogy még, ha teljesül is az, amit feljebb kifejtettem egy 21-22 éves lány akkor sem a fiatalabbat választja, de még csak nem is a korabelit, hanem inkább pár évvel idősebb pasit, mert az már előrébb jár az életben, tapasztaltabb stb.
Figyelj, én csak abból indultam ki, amit a környezetemben tapasztalok, de úgy gondolom, hogy 20 felett ez a két év már annyira nem rendhagyó, mondhatni elhanyagolható, de azért a kérdésből sokkal nagyobb korkülönbségek jutottak eszembe.
Szóval ezen ne görcsölj, ha megvan a szimpátia, kívánom, hogy működjön kettőtök között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!