Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogyha egy srác végigmér/vagy sunyin rápillant a mellemre amikor ott vagyok, akkor le akar feküdni velem?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 23:09
1/13 anonim válasza:
Igaz. Bár ha nem pillant rá, akkor is.
2/13 anonim válasza:
Ki tudja, lehet hogy csak kicsavarná rád a lompost
3/13 anonim válasza:
De hogy igaz. Én munkaügyön dolgozom. Millió plusz egy nő megfordul állásinterjún. Nyilván megnézem őket magamnak... de ettől még a kutya nem kíváncsi rájuk úgy. De jól esik a szememnek.
4/13 A kérdező kommentje:
Kicsavarná=kiveri? 🙄
2020. jan. 8. 23:13
5/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Látatlanban senki nem tudja eldönteni.
6/13 A kérdező kommentje:
#3 De én ismerem őt, nem egy random személy vagyok neki. Tehát többször lát.
2020. jan. 8. 23:15
7/13 anonim válasza:
Nem igaz. A mellek megnézése reflexszerű dolog, életösztönből jön. Ennyi alapján a szándékait nem fogod tudni kitalálni. Én sok esetben megnézem ilyen módon egy nőt, eldöntöm magamban, hogy igen, szép, vagy akár "Hű, azta" és utána el is felejtem.
8/13 anonim válasza:
Én már a kérdésed miatt is beb@şznâm a makkomat neked.
9/13 anonim válasza:
Igen, mivel minden férfi undorító, szexmániás satöbb, képzeld ide a többit is amit hallani akartál.
10/13 Gymnospermatophyta válasza:
Nem feltétlen. Én is megszoktam nézni olyan lány melleid is, akivel aránylag gyakran találkozom, mégsem feküdnék le vele. Csak mondjuk tetszik a melle, de ez nem jelenti azt, hogy le is feküdnék vele. Nincs kizárva, hogy lefeküdne veled, de ezt ennyiből nem lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!