Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogyha egy srác végigmér/vagy sunyin rápillant a mellemre amikor ott vagyok, akkor le akar feküdni velem?

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 23:09
1 2
 11/13 gublug ***** válasza:

A pillantas nem egyenlo a vágy letrejottevel.

Lehet megnezi s aszonygya: "u, ez csak push-up... A Marinak jobb van :-/"

2020. jan. 9. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Közel sem biztos. A mellnézés kb reflex a ferfiaknal en is odapillantottam már tucatnyi olyan nő mellére akikhez bottal se nyultam volna.
2020. jan. 9. 00:48
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsétlenek elég nehéz helyzetben vannak 😁😁 Sok nő odatolja a melleit kipakolva mint a piaci árus a portékáját,hát hogy ne nézzen oda? ☺

Amugy meg ha egy iLyen végigmérés erről szól,akkor elég sokan leakarnak velem feküdni,a párom főnöke is,akire bátyámként tekintek. Múltkor jöttünk ki az irodájábol és visszanéztem,hogy mindent elraktam-e a táskámba ő pedig a fenekem bámulta. Nem hiszem,hogy épp letámadni készült 😂😂

Egész egyszerűen ilyenek vagyunk mi,emberek. Férfiak-nők egyaránt,megnézzük a másikat. Te is nő létedre tuti megnézed azt a nőt aki pl.feltünően öltözködik,kint a feneke meg a melle a ruhából. És nem azért nézed meg,mert előtört belőled a leszbikus éned és szúrnák farok nélkül,hanem azért,mert ilyenek vagyunk 😊

2020. jan. 9. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!