Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetenista lány, munkás fiú?
Én vagyok a lány,22 éves végzős egyetemista,utána megyek tovább mesterre. Megismertem egy fiút aki nagyon tetszik és nagyon jókat beszélgetünk,minden passzol. Még nem vagyunk együtt,de lehet látni,hogy ebből az lesz.
Ő egy gyárban munkás. Előre szólok,nem diszkriminálni akarok senkit és becsülöm azokat akik bárhol dolgoznak.
Eddig csak a baráti körből voltak szintén egyetemista pasijaim.(2) mindig egyetemeől poénkodtunk,a baráti körben is mindig ez volt (gondolom ismerős az egyetemistáknak) , elpoénkodtuk a szenvedéseinket,mindig ez a téma.
Most ugye ez egy más helyzet. Ő sok mimdent nem ért amit az egyetemről beszélek és félek,hogy a baráti körbe se tudna ezért integrálódni. Illetve 1-2 barátnőmnek meséltem már róla és eddig mindenki le akar beszélni,hogy előbb utóbb nagyon kiütköznének az ellentétek.
Ti mit gondoltok? Ez tényleg így lenne?
Akinek van esetleg ebben tapasztalata.
22L
"mindig egyetemeől poénkodtunk,a baráti körben is mindig ez volt (gondolom ismerős az egyetemistáknak"
" mimdent nem ért amit az egyetemről beszélek és félek,hogy a baráti körbe se tudna ezért integrálódni"
Talán dolgozhatnál a személyiségeden, és a felnőtté váláson. Lehetne más témád is mint az egyetem.
Igen, ismerős amiről beszélsz mert én is egyetemre járok...mondjuk engem rohadtul untat hogy mindig a nagy szenvedés a téma a többiekkel. Mindenki meme-ket küldözget egymásnak a tanárokról, milyen nehéz a tanulás, stb. Izgi, nagyon.
Utolsó: igen,mi is 0-24 mémeket küldünk egymánska,hiszen most ebben az életszakaszban vagyunk,ezt kell megélni, jó néha elpoénkodni a szenvedésünkön,könnyebben vesszük így az akadályokat.
A szilveszteri házibulin is 80%ban ez volt a téma. Ez van...
"igen,mi is 0-24 mémeket küldünk egymánska,hiszen most ebben az életszakaszban vagyunk,ezt kell megélni"
Nem, 22 évesen már máshogy is lehet élni, de te az egyetemen túli élethez éretlen vagy még. Akkor már szakíts tényleg azzal a sráccal, ne áltasd szegényt, és maradj csak a kényelmes egyetemi köreidben, ahol csak a ZH-król, pasikról, és memekről lehet komoly beszélgetéseket folytatni.
Végül arra jutottam ,menet közben kiderül mi lesz.
Viszont úgy tűnik eltűnt.:D
Nagymamám kétszer is "alul" választott.
Nem mondom, hogy nem jött össze, mert az egyik palival 20+ évig élt házasságban.
De egyszerűen mindkét esetben előtörtek a különbségek egy idő után.
Egy munkás és egy diplomás hozzáállása az élethez teljesen más! (most olyan diplomásra gondolok, aki valóban tanult és ambíciózus, nem a kamuszakok elvégzőire...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!