Lányok! Ti járnátok olyannal, aki mondjuk munkás (esetleg kantáros) nadrágban járkál, mert a munkája miatt muszáj?
Persze. Rengeteg munkahely van, ahol kötelező a munkaruha, nincs ebben semmi gáz.
De olyannal nem biztos, hogy járnék, aki ilyen idiótaságon agyal...:D
Én egyik ismerősömmel szoktam elmenni így dolgozni. Ő szobafestő, de ezen kívül is sok mindent meg tud csinálni. Igazi ezermester.
Az egyik helyen segítettem neki mázolni, meg a falat csiszoltam/festettem. Talán 22-23 éves lehettem akkor (és lány vagyok).
Eleinte nekem is fura volt, hogy szakadt ruhában megyek ki az utcára, mert egyébként nem szoktam így megjelenni még a sarki közérben sem.
Másik, hogy régebben még takarítani is jártam és volt, hogy egyik kollégámmal összefutottam ott. Azt is kellemetlennek éreztem, hogy rajta kap vécé pucolás közben. Más meg azt mondta, hogy tisztel ezért(mind a 2 kollégám orvos, én meg kórházban dolgozom asszisztensként).
A festő barátom meg mondta ezekre, hogy a munkát nem kell szégyellni.
Te akkor dolgozol és nem az a fontos, hogy tip-top legyél. Ha valahova elmész kikapcsolódni, akkor nyilván te is a normális ruhádban mész nem a munkásban. Egy ép eszű embernek nem kéne ilyeneken fent akadni.
A kukások sem öltönyben ürítik ki a szemetet, a mentősöknek is meg van a forma ruhájuk(kivéve kánikulában, mert akkor el lehet tekinteni tőle) és még van egy csomó ilyen foglalkozás, ahol a biztonság vagy más okból kell ez a fajta melós ruha.
Ah, én például odavagyok az ilyen munkás ruhás srácokért, tökre be tudnak indítani. :D Szóval ne szégyeld, a hülye pávák véleményére pedig ne adj. ;)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!