Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Nő megkérdezi hogy, , van barátnőd" az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nők ti miért kérdezitek meg egy férfitól?
Igazából sosem értettem hogy mi a célotok vele.
2020. jan. 13. 09:05
1/20 anonim válasza:
Hát pedig szerintem ennél egyenesebb kérdést nőtől nem is lehet várni se! :D
2/20 A kérdező kommentje:
Gyakran fordult már meg velem.
Ha pl: Max kiváncsiságból, olyankor mi jár a fejetekben?
2020. jan. 13. 09:08
3/20 A kérdező kommentje:
Első nem teljesen értelek
2020. jan. 13. 09:09
4/20 A kérdező kommentje:
"Hát pedig szerintem ennél egyenesebb kérdést nőtől nem is lehet várni se!,,
Te mire célzol? Nem értelek.
2020. jan. 13. 09:10
5/20 anonim válasza:
Tudni akarja van-e valakid. Ennyire együgyű vagy?
6/20 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam utolsó.
De miért akarja tudni? Miért kiváncsi rá? *.*
2020. jan. 13. 09:28
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor kiegészíteném: Miért akarja tudni? Miért kiváncsi rá?
Mert én soha nem kérdeztem meg egy lánytól sem hogy van - e barátod...
2020. jan. 13. 09:30
8/20 anonim válasza:
Az, hogy téged nem érdekel, hogy egy csajnak van-e valakije, az nem jelenti, hogy őt sem érdekli... Kíváncsi rá és kész. A miértet meg attól kérdezd, aki megkérdezte. Lehet hazudni fog, de nem vagyunk gondolatolvasók. Lehet akar valamit és puhatolózik, lehet a barátnője kérte meg de nem biztos. Lehet simán csak érdekli de nem akar máshoz kezdeni az infóval..
9/20 anonim válasza:
Én se szoktam megkérdezni, de ha bókolsz neki és utána hozzáteszed, hogy "...szerencsés a párod" akkor rögtön megtudod mi a helyzet. Úgy tűnik ez a csaj kicsit direktebb megközelítést alkalmazott.
10/20 anonim válasza:
Előfordul h a palinak van titkolt felesége, nője, szeretője és szeretne tudni róla. Másrészt azt jelenti h mikor ért véget az utolsó legalább 1-2 éves kapcsolatod és mit tanultál belőle, miben leszel más, az is érdekli h h beszélsz az exedről stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!