Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor dorombol az öledben a barátnőd egy ilyen meleg nyári éjszakán és összebújva sorozatokat néztek?
Sose volt még csajom lényegében, mesélnétek kicsit arról hogy milyen érzés?
F/28
van kellemes és kellemetlen része is, pl. arra ébredni, hogy tiszta nyálfolt vagy, mert rajtad aludt elé nincs olyan jó nedvesség szívó hatásod mint a párnának. :-D
Illetve nem dorombolnak, bár jobban szeretik ha ezt mondjuk a durmolás hangjaira.
DE! minden kellemetlen dolgával együtt, jó érzés tudni hogy van valaki aki szeret. :-)
Jópárszor átélt helyzet, de sosem tart sokáig. :D
Bár kinél igen?
Ezek még az első fázisai egy párkapcsolatnak, de ahogy olvasod itt is, már pár hónap után sokaknál már szex sincs...
Nem lenne baj, ha örökké tartana egy ilyen valakivel...
Eleje még csak csak, igaz nyári éjszakán lehet izzadni rendesen össze bújva.
Második, a sorozat nézés, na azzal világból kilehet zavarni. Akkor inkább egy természet film, vagy egy jó mese.
Ez csak addig van, amíg a rózsaszín köd még le van ereszkedve. Eltelik pár hónap, és már inkább zavarod a barátnőd, lenéz, beszólogat. Sosem hittem az ilyen összebújós dolgokban. Eleve én sem vagyok hibátlan, engem ne is szeressen vakon senki, én sem akarok csalódni.
Persze most jönnek majd a kommentek, hogy 20 éves házasságban is így működnek. Ja, 1000-ból egynél. Aki meg megtalálta, annak gratulálok a szerencséjéhez, mert ez kizárólag csak szerencse kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!