Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg fiúnak jóleső érzés, ha egy nő rajong érte?
Rajongok egy meleg fiúért. De ő olyan fiú, akinek szerintem ez imponálhat, mert igencsak szeret nők társaságában lenni, jól érzi magát velük.
Van olyan lány, akit meg szokott ölelgetni barátilag, meg szereti megérinteni őket.
Én amúgy nem fejeztem még ki irányában a rajongásom.
De azt látom, mikor ezek a lányok, akikkel jóban van, rámosolyognak, viccelődnek, akkor szinte olvadozik.
Tehát lehet, hogy örül annak, mikor így oda vannak érte a csajok.
Miért ne?
Gondolom egy heteró fiú is örül neki,ha olyan lányoknak is tetszik,akik nem jönnek be neki.Érzi,hogy válogathat.Jó érzés sok ember elismerése.
Szerintem egy pozitív visszajelzés.
Amúgy heteró pasiknál is van,aki büszke rá,hogy a melegeknek is bejön(mert ott aztán van elvárás).
De ez nem nemfüggő.
Pl ha idősebbeknek vagy fiatalabbaknak is tetszel,nemcsak a korodbelieknek az azt jelenti,hogy széles skálán vagy kedvező.
Ettől még nem fog nyilván mindenkivel szexelni,akinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!