Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk! Észreveszitek azt ha egy srác meleg és láthatóan tetszel neki? Milyen érzés?
2: nem néz homokosnak a meleg, csak nagyon kíván, mint pasit (pl. nekem kifejezetten a heteró srácok jönnek be, ennek ellenére(vagy épp ezért) nem vagyok úgymond "passzív", sőt).
3: nekem meg az a fura, ha egy csaj akar közeledni elő szokott fordulni és egy kicsit kellemetlen szokott lenni a szitu (próbáltam már, nem jött be az ellenkező nem :))
hát igen, ez is érthető. ha már tolakodó és feltűtően csinálja, akkor az tényleg gáz.
de miattuk nem fog égni a képem az tuti :)
sőt!
meleg létemre nekem is felb..a az agyam az "ilyesmi". Szokott a vesztendbe járkálni egy jó középkor férfi, szerintem vadászni jár fiatalokra, és mindig kiszúr és követ. Amúltkor bejött a vcbe utánam, még szerencse hogy a haverommal voltam.
Ha legközelebb "baszlat" meg koslat utánam, leüvöltöm a fejét.
Na szóval szánalmas ez a vén kecske nyalná a sót effekt. de ilyen megvan heteróba is.
Kedves 5-ös, volt már ilyenben részed? Mert úgy beszélsz, mintha mindennapos dolog lenne.
6-os! Szerintem, csak bebeszéled magadnak ezt. Te se szemezel minden lánnyal vagy igen? Kb úgy beszélsz mintha minden meleg heteró pasival akarna kezdeni. Egyébként szemtől szembe volt már valami célozgatás az eladó részéről? Mert az, hogy a hátadon érzed a tekintetét azt inkább, csak te érzed.
8-as. Ha egy olyan lány nézne úgy, aki nem tetszik akkor se szalon képesen reagálnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!