Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hogy esne, ha a párod a piásan ilyennel hencegne a barátnőd előtt?
Elvoltunk bulizni, és egy bizonyos stílusú srácról beszélgettünk épp, akivel ismerkedett a barátnőm, de a srác annyira nem foglalkozott vele.
Én mondtam, hogy ne is foglalkozzon vele, amúgy sem kedvelem az ilyen beállítottságú embereket.
Barátom meg erre agy mellénnyel közölte vele nevetve, hogy "de csak azért nem bírom őket, mert sok ilyen csajt megdugott előttem"..
Ezt egy fiú havernak még el is nézem, de olyan furcsa, hogy egy lány előtt henceg így, ráadásul hozzátartozik, hogy sokáig volt ebből nálunk konfliktus még a kapcsolatunk elején.. Mégis bejátszotta.
Túlreagálom vagy nincs ebben semmi?
Arra is gondoltam, hogy tetszik neki, ezért volt ilyen( volt még 1-2 apróság máskor), de azt állítja nem.
Figyelmetlen, e téren tőled eléggé különböző a barátod. Ennyiről van szó. Beszélgessetek jobban az adott alkalmakkor, hogy mi hogyan esik neked.
1#, ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!