Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd azt mondaná tartsatok szünetet?
Ok szivi, isten veled számod törlöm , hívni, keresni ne próbálj mert nem érdekel. Agyő!
Vagy szeretsz valakit és vele akarsz lenni , vagy nem szereted és nem akarsz vele lenni, a többi melléduma...
Ha a kapcsolatban valamelyik féltől ez a mondat hangzik el, akkor ott már van valami sunyiság a háttérben.
Valószínű valakivel le akar feküdni. Persze lehet hogy a két fél sok egymásnak és erről van szó, de szerintem itt egy potenciális harmadik tag is befigyelhet a képbe.
Nekem ha ilyet mondanának akkor viszlát. Nem kell nekem a duma.
27F
Ez így kicsit kevés.
Nem tudom pl mi történt vagy miért gondolja ezt. De nyilván ha ő így gondolná akkor valami oka csak volna. Igazából megadnám neki amit kér, de szeretném tudni az okát.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy utána tudnám folytatni úgy ahogy eddig ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!