Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd vezetni a barátnőd az autódat?
Engednéd vezetni az autódat a barátnődnek?
Nem a barátnődet kell vezetni...
Mindegyiket engedtem, egyiket én készítettem fel a jogsira. A mostanit is engedem.
32/f
A barátnőd AZ autódat... :)) Nekem napi szinten németül kell megnyilvánulnom, de még az sem ilyen gáz, mint amit te az anyanyelveddel csinálsz...
Persze, A barátom, Az autómat miért ne vezethetné, max. kicsit többe kerül..., A javítás. :))
Engedtem, vezette, amíg az övé a szerelőnél volt, mert elb...ta, az enyémen meg kinyírta a kuplungot.
De szentül meg volt győződve arról, hogy szuperül vezet, és tud egyszerre vezetni, facebookozni, telefonálni, zenét hallgatni, navigációt nyomkodni.
Kb egy T-72-es tankot is sajnálnék tőle.
Igazából csak ő vezetheti, mert én utálok vezetni, túl ábrándos vagyok a vezetéshez, igazából utálok vezetni, különösen utálom a tirpák többi sofőrt akik állatmódon mennek (semmilyen táblát nem tartanak be), indexet sem, engem meg ledudálnak, mert ők a "menőarcok" ugyebár ódivaaa mer az a menőű kocsi én meg a kis zötyivel mehetek max. De most nincs is kocsim.
Extrém bosszantóak még a kamikaze biciklisek, nem értem miért nem a bicikliúton haladnak, miért kötelező az útszélén menni, ott ahol van bicikliút. Faluban sajnos nincs, ráadásul ott az alkesz biciklisek dölöngélése, az öregasszonyok kb. 60 kg bónus pakkot pakolnak rá, a cigányok meg általában nem néznek se jobbra se balra, hátha összeakadnak a bicikli eredeti gazdájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!