Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednéd vezetni a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednéd vezetni a barátnőd az autódat?

Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem mert nagyon szarul vezet. Gyilkolja a kuplungot és nem tudja logikusan összerakni a közlekedési szituációkat, mellesleg be is pánikol ha összetettebb szitu van. Szóval nem.
2019. máj. 18. 07:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek van autója és ha úgy adódik, bármelyikünk vezetheti a másikét. Ha csak egyikünknek lenne, akkor meg természetesen alap, hogy vezetjük mindketten, egyszerre munkába járni nyilván nem tudnánk vele (max. együtt, ha egy irányban lenne), de nem gondolnám, hogy probléma lenne belőle, hogy használja a másik, attól még, hogy papíron nem az övé.
2019. máj. 18. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha kéne, próbálnám is tanítgatni (persze ha kéne).

Engem szinte még a boltba sem enged el egyedül kocsival édesanyám, hiába vezettem már 8-9 ezer kilométert. Annyira kiábrándultam az egészből, hogy el is tettem a jogsimat jó mélyre, vszínű nem vezetek jól (max nagyanyám szerint).

Én ennyire tán még az ellenségem önbizalmát sem akarnám lelohasztani, nemhogy a szerelmemét...

De sajnos jelenleg se barátnőm, se kocsim.

2019. máj. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!