Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános az ha valaki sosem iszik alkoholt és nem is dohányzik?
Figyelt kérdés
Lányok közül ki az aki hasonló állásponton van és ki az akinek ez előnyt jelent?
Írjatok véleményt.
Nemtől és kortól függetlenül is érdekelnek a vélemények.
2020. jan. 5. 19:56
11/14 anonim 

válasza:

30 éve tanítok egyetemen. A dohányzás kb kihalt, de az ivás is jócskán csökkent a hallgatók között.
13/14 anonim 

válasza:

férfiak között elég ritka, nők inkább élnek így. Nem véletlen, hogy magasabb a várható élettartamuk.
Én 1,5 éve nem iszom és sosem cigiztem.
14/14 anonim válasza:
Tizenéves koromban láncdohányos alkoholista voltam, mellette 5 féle antidepresszánst szedtem. Önerőből leraktam mindent nagy szenvedések árán. Kendert szívok, de nem égetve és dohánytól mentesen minden esetben. Olyan lánnyal még nem találkoztam, aki ne inna vagy dohányozna, főleg stoner körökben, ami lássuk be, elég elszomorító.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!