Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az általános elképzelés egy hármas felállású szeretkezés lelki és érzelmi oldaláról?
Mert, én valahogyan így képzelem el, egy pár érzelmi hozzáállását egy hármas szeretkezéshez:
Kétlem, hogy egy ilyen kapcsolatban beszélhetünk egyáltalán érzelmi és lelki oldalról. Úgy tudom elképzelni, hogy "unatkozom, unom veled is, kéne valami új, de jó lenne, ha te is megmaradnál, bsszunk nyíltan valakivel, hátha"
Ha nekem vannak érzelmeim egy férfi felé és az az érzelem a szeretet-szerelem-vágy, akkor el sem tudom képzelni, hogy más hozzámnyúljon.
Az általános elképzelés olyan, amint fentebb olvashattál: Ha az embereknek nem jön be, akkor élből elutasítják és általánosítanak olyanokat, hogy hármasnál biztos nincsenek érzelmek, mert nekik nem jön be.
A való életben egyrészt vagy olyan, mint a videóban, vagy mozgalmasabb. Érzelmi téren változó, hogy kit és mi indít be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!