Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most pozitívnak értékeljem tőle?
Van egy alakuló "kapcsolatom", középkorúak vagyunk... Eddig csak párszor minimális időre tudtunk találkozni, csak csók volt. Válás közepén van (ő a ffi), én pedig 1,5 év után most tudok először kicsit nyitni mások felé. Sosem volt szimpla szexkapcsolatom, nekem érzelem nélkül nem megy. 2 hetig nem tudunk találkozni, és mikor elbúcsúztunk aggódva kérdezte, hogy megvárom e... többször is. Mondtam, hogy részemről nem változik semmi... akarom őt, de egyelőre megfelel ez a lazább kapcsolat, hogy vannak még bizonyos "akadályok" mindkettőnknél.
Bízhatok benne, hogy azért vmennyire fontos vagyok neki?

Én határozottan pozitív megnyilatkozásoknak veszem tőle.
Persze - nem biztos, hogy idővel nem akadtok egymásban olyan tulajdonság/ok/ra, amiket nem lesztek képesek tolerálni és szétválnak az utaitok. Az is meglehet, hogy válása közepén csak egy megértő társra vágyik, de a búcsúzáskor feltett kérdése számomra pozitívumot jelent.
Sok sikert!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!