Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a szemét?
Ma este a barátnőmmel (ő 19 én 23) elvoltunk, tv-t néztünk pihentünk és miközben néztük a műsort én oda-oda nyúlkáltam, tudni kell egyébként, hogy ilyenkor csak egy pólóban szokott lenni ilyen nagyobb pólóban tudjátok ami épphogy takarja neki ott lent, és nagyon rám jött a b*szhatnék.
Elkezdtem neki ott lent masszírozgatni nem ellenkezett majd kicsit beljebb toltam az ujjamat erre már azért elmosolyodott gondoltam miért ne merészkednék máshova is. Elkezdtem a popsilyukát is körkörösen masszírozni, itt már azért kicsit húzta a száját, aztán belenyúltam a fenekébe, hát mondanom se kell én jobban megijedtem, mert úgy fölpattant, hogy "nem szeretem ha a fenekembe nyúlkálsz" de ilyen kicsit azért dühös is volt meg nevetve is mondta (amúgy többször próbáltam már rávenni az anális szexre eddig mindhiába) de ma este többször is megpróbáltam és a 2.nál már érezhető volt, hogy kicsit sem poén neki mondta is, hogy "most már tényleg hagyd abba" én meg szeretem mikor ilyen morcos de a 3. tette be neki a prímet, a kezemet is lefogta én meg kérdeztem, hogy "most tényleg ennyire viszolyogsz tőle?" mire ő "igen képzeld, miért nem a puncimba nyúlkálsz azt legalább élvezem is" mondom mert kiakarok próbálni valami újat közben már vettem is le róla a pólót mondom nem nyúlok oda ne félj, hagyta is magát de én meg nagyon bepörögtem és többször is odanyúltam neki, na ebből elege lett "böszme, hülye" ilyeneket vágott a fejemhez, a kezemet is folyton inkább a puncijához irányította én meg már erőszakosabban (azért nem durván) felnyúltam neki megint.
Szex aztán végül nem is lett belőle, azóta a hálóban kuksol, nem is szól hozzám, de még felöltözni sem hajlandó mert azt mondja " majd tanulsz egy kis mértékletességet", mondom mit?
Most akkor ettől miért én vagyok a szemét?
"én meg már erőszakosabban (azért nem durván) felnyúltam neki megint"
Nem kerunk olyant a masiktol, amirol tudjuk, hogy nem szeretne! Ez kimeriti a szexualis zaklatas fogalmat!
Kerdezo, itt mindenki a (meg) baratnodnek ad igazat, igy kar tovabb mentegetozni stb.
Szerintem legbelul lakozik benned a meleg en-ed, aki pl. ma este is felszinre tort! Talalj magadnak egy passziv sracot,o meg elvezni is fogja.
Ezt a lanyt pedig ne zaklasd tovabb. Had talaljon maganak egy olyan ferfit, akivel egy hullamhosszon vannak!
1, A nem az nem, akarmilyen "cuki" a feje kozben.
Soha nem csapkodom, nem verekszem, de nalam a masodik probalkozas utan repult volna a pofon.
2, Ha nem vagyik az analra, vagy nincs sikosito hasznalva, ha csak az ujjaddal is(!) felnyulsz kr.vara FAJDALMAS.
Èèèrted? FAJ neki.
Ha valakit szeretek, tisztelek nem okozok neki fajdalmat (konszenzusos bdsm kapcsolat az mas)
3, "én meg már erőszakosabban (azért nem durván) felnyúltam neki megint"
Cimbora, ez nem csak erkolcsileg, de jogilag is szexualis zaklatas.
Oké, kérdező, képzeld el, hogy a barátnőd épp a kukacodat szopja, és viccből picit ráharap. Nem fáj neked, de tudatod vele, hogy ezt ne. Majd újra harap, mert felizgatja, milyen cuki kis morci pofit vágsz. Te bedühödsz, pedig ő csak ki akar próbálni valami újat, te meg csak viszolyogsz tőle.
Ha valaki nemet mond egy szexuális vagy akármilyen dologra, ami neki rossz, az nem prűdség, az egy józan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!