Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

Ma este a barátnőmmel (ő 19 én 23) elvoltunk, tv-t néztünk pihentünk és miközben néztük a műsort én oda-oda nyúlkáltam, tudni kell egyébként, hogy ilyenkor csak egy pólóban szokott lenni ilyen nagyobb pólóban tudjátok ami épphogy takarja neki ott lent, és nagyon rám jött a b*szhatnék.

Elkezdtem neki ott lent masszírozgatni nem ellenkezett majd kicsit beljebb toltam az ujjamat erre már azért elmosolyodott gondoltam miért ne merészkednék máshova is. Elkezdtem a popsilyukát is körkörösen masszírozni, itt már azért kicsit húzta a száját, aztán belenyúltam a fenekébe, hát mondanom se kell én jobban megijedtem, mert úgy fölpattant, hogy "nem szeretem ha a fenekembe nyúlkálsz" de ilyen kicsit azért dühös is volt meg nevetve is mondta (amúgy többször próbáltam már rávenni az anális szexre eddig mindhiába) de ma este többször is megpróbáltam és a 2.nál már érezhető volt, hogy kicsit sem poén neki mondta is, hogy "most már tényleg hagyd abba" én meg szeretem mikor ilyen morcos de a 3. tette be neki a prímet, a kezemet is lefogta én meg kérdeztem, hogy "most tényleg ennyire viszolyogsz tőle?" mire ő "igen képzeld, miért nem a puncimba nyúlkálsz azt legalább élvezem is" mondom mert kiakarok próbálni valami újat közben már vettem is le róla a pólót mondom nem nyúlok oda ne félj, hagyta is magát de én meg nagyon bepörögtem és többször is odanyúltam neki, na ebből elege lett "böszme, hülye" ilyeneket vágott a fejemhez, a kezemet is folyton inkább a puncijához irányította én meg már erőszakosabban (azért nem durván) felnyúltam neki megint.

Szex aztán végül nem is lett belőle, azóta a hálóban kuksol, nem is szól hozzám, de még felöltözni sem hajlandó mert azt mondja " majd tanulsz egy kis mértékletességet", mondom mit?

Most akkor ettől miért én vagyok a szemét?

2019. dec. 29. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Se rendőrségi ügyem nem volt, soha nem erőszakoltam meg senkit sem. Írtam már, a szexuálisan túlfűtött állapot nem egyenlő a nemi erőszakkal.
2019. dec. 29. 23:14
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmen kívül hagyni a NEM szót, és győzködni magad, hogy a csaj is akarta a seggturkát az első lépés az erőszak felé.
2019. dec. 29. 23:15
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

De annak kvázi előszobája szokott lenni a legtöbb esetben.

Ez olyan, minthogy az ittasság nem egyelő a rongálással, randalírozással, de legtöbbször ez a "beugró" előtte.

2019. dec. 29. 23:15
 24/53 anonim ***** válasza:
94%
Troll tényleg egy választ sem pontozott le.
2019. dec. 29. 23:17
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Megint ez a fránya romantika.
2019. dec. 29. 23:23
 26/53 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi lenne ha inkább a fütyidet vernéd ahelyett, hogy a hülyeségedet irkálod ide és aszerint ítéled meg mi a kamu meg mi nem hogy kit pontozok le. A kérdésre válaszoljatok, pontosabban arra, hogy ebben mi a megbotránkoztató.
2019. dec. 29. 23:23
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen ne legyél már ekkora nyomorék haver..
2019. dec. 29. 23:24
 28/53 anonim ***** válasza:
96%
Képzeld el, mi lenne, ha őt meg az izgatná fel, ha jól t*kön rúg. És nagyon viccesnek találná, hogy tiltakozol, és tovább erőltetné. Te örülnél és megjutalmaznád érte?
2019. dec. 29. 23:27
 29/53 A kérdező kommentje:
A kettő azért merőben más. Az, hogy belenyúlok a fenekébe az UJJAMMAL, és az, hogy tökön rúg a LÁBÁVAL, amitől lehet, hogy soha nem lehet gyerekem például. Vagy bármi más bajom is lehetne belőle, de nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy magamat védem egyszerűen nem kell túlbonyolítani a dolgokat.
2019. dec. 29. 23:30
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszerüsítsd meg saját életed és a Nemet értsd nemnek, ha már nem elsőre de legalább másodjára vagy harmadjára.
2019. dec. 29. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!