Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan tudnám mondani egy 23 éves lánynak megsértés, megbántás nélkül, hogy mossa meg a fogát?
Figyelt kérdés
Egyébként jó testű csaj, de szerintem soha nem mosott fogát és nem igaz, hogy egy lánynak nem számít a mosolya, borzalmas ahogy kinéz, viszont ha normálisan szóvá teszem, biztos hogy elásom magam, szerintetek?2019. dec. 29. 14:14
11/26 A kérdező kommentje:
ezen gondolkodom, elég büdös a szája is de természetesen nem merem mondani neki
2019. dec. 29. 16:32
12/26 A kérdező kommentje:
nyilván a rendszeres fogápolás megszüntetné ezt
2019. dec. 29. 16:37
13/26 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet a büdös szájnak, és a rossz fogaknak is, ritkán függ össze a fogmosással...
14/26 anonim válasza:
Ha budos a szaja akkor szuvas fog, fogko, ingyulladas -ez utobbit egy paradentologus elintezi, a tobbi fogorvos-a fogko leszedes alap. Sztem ezt valahogy ugy kene felvezetni, hogy eloadod h mesz a fogorvoshoz mert fogkoved van es megkderezed h van e kedve jonni es akkor az o fogait is lecsekkoljak? Valami ilyesmi:-)
16/26 anonim válasza:
vszeg itt más gond van, orvoshoz kéne mennie
17/26 anonim válasza:
Bérelj fel valakit
Küldj névtelen üzenetet
18/26 A kérdező kommentje:
jó ötlet lehet talán a névtelen üzenet, de facen volna talán legjobb, de nem tudom hogy kellene elküldeni
2019. dec. 31. 16:56
19/26 anonim válasza:
Csinálsz egy freemailes email címet, és elküldöd emailben.
20/26 anonim válasza:
Kepzeld el, mit talalnal a bugyingojaban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!