Anyák állandóan belekötnek a külsőmbe, mit tegyek?
Hétfőn volt a tabló fotózásom, tegnap kaptuk meg a képeket, anyáék kíváncsiak voltak rá, így megmutattam nekik is. Végig szörnyülködtek, hogy ezen ezért vagyok csúnya a másikon meg azért. Azt mondták legyen annyi eszem, hogy ezek közül a képek közül egyik se megy a tablóra, ennél még az is jobb, ha nem vagyok rajta egyáltalán. Anya ma közölte, hogy felhívja a fotóst, hogy csináljon rólam új képeket, mert nem lehet igaz, hogy ennyire csúnya vagyok az összesen.
Hogyan tudnám ezt nem magamra venni, hogy állandóan csúnyának nevez?
Anyám*
Telefonról írtam, az esetleges hibákért elnézést
esetleg megosztanál velünk képeket, vagy ez most nem lényeg?
mondjuk ami fontos, te mit gondolsz magadról? szerinted milyen vagy?
24F
te hogy vélekedsz a képről?
Azt írod:állandóan csúnyának nevez..-ez tényleg így van?
Nem szeretnék képet mutatni, mert tényleg nem vagyok szép, főleg nem a képeken. A fotós is mondta, hogy valóságban szebb vagyok, mint a képeken.
És nem vagyok kövér, nem azért lettek rosszak a képek, hanem azért nem vagyok attraktív és ezzel tisztában is vagyok, de rosszul esik ennyiszer hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!