Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolt előtt állandóan isznak,...

Bolt előtt állandóan isznak, és részegen hangoskodnak, belekötnek a járókelőkbe, ordítoznak. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit lehetne tenni,a környéken élőket zavarják,mert felhallatszik az ordítás,akik vásárolni mennek abba belekötnek néha,ordítoznak.A közterületes csak elzavarja őket néha.Mit lehet tenni?

2016. nov. 11. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Családtagok, azért ide írtad?
2016. nov. 11. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A bolt tulajdonosa mit mond? Nem lehet élelmiszer bolt előtt szeszesitalt fogyasztani egyébként. Erről van is valami törvényrendelet.
2016. nov. 11. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

#1! 😂😂

Viccet félretéve: ki kell hívni a rendőrséget, eleve (asszem) 10 után nem lehet piálni az utcán.

2016. nov. 11. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmikor sem lehet piálni az utcán, nemcsak 10 után. Simán értesíteném a rendőröket, ha kell többször is rájuk hívnám őket.
2016. nov. 11. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Itasd őket K.O.-ra, ha már valamiért nem jut eszedbe rájuk hívni a rendőrséget.
2016. nov. 11. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Azt hittem ilyet csak a migránsok csinálnak, azoktól meg már megvédte a 98% a fehér, keresztény, hetero Európát, nem?
2016. nov. 11. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pont most érdeklődtem meg vegyesboltra az engedélyt.

Ha körbeszaladsz egy papírral, a környéken, és legalább 10-15 aláírjátok, a helyi jegyzőhöz, illetve az önkormányzathoz bemész, akkor visszavonják az engedélyét a boltnak, plusz bejelented a rendőrségen, nyert ügyed van.

2016. nov. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!