Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák állandóan belekötnek a...

Anyák állandóan belekötnek a külsőmbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hétfőn volt a tabló fotózásom, tegnap kaptuk meg a képeket, anyáék kíváncsiak voltak rá, így megmutattam nekik is. Végig szörnyülködtek, hogy ezen ezért vagyok csúnya a másikon meg azért. Azt mondták legyen annyi eszem, hogy ezek közül a képek közül egyik se megy a tablóra, ennél még az is jobb, ha nem vagyok rajta egyáltalán. Anya ma közölte, hogy felhívja a fotóst, hogy csináljon rólam új képeket, mert nem lehet igaz, hogy ennyire csúnya vagyok az összesen.

Hogyan tudnám ezt nem magamra venni, hogy állandóan csúnyának nevez?

2017. márc. 2. 11:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
25%
Mi az ami számít?Amit gondolsz magadról vagy amit mások mondanak?Szerintem a lényeg,hogy te mit érzel!
2017. márc. 2. 13:28
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Biztos, hogy nem vagy csúnya, egyszerűen csak nem vagy fotogén. Én is csak akkor vagyok szép a képeken, ha magamról csinálom, ha más csinálja, borzalom.

Viszont élőben is szépnek mondanak. Ez a lényeg.

2017. márc. 2. 13:49
 13/18 anonim válasza:
19%
lekell őket pofozni! utána meg nyugodtan megmondhatod nekik hogy belőletek lettem ilyen!
2017. márc. 2. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

szerintem ez természetesebb hogy élőben/valóságban szebb mint a képeken

én is így voltam...nem nagyon tetszett egy tabló fotóm se, de hát 30 kép közül választottam ki a legjobbat :D

de legalább anyám nem végta a szemembe hogy milyen csúnya vagyok rajta...

nem esett volna jól :(

23 l

2017. márc. 2. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Önelfogadás, illetve kérd meg a szüleidet, hogy ha pozitívumot nem tudnak mondani, akkor a negatív véleménnyel ne terheljenek. Mellesleg az, hogy valaki szép vagy csúnya nagyon relatív, az már kevésbé, hogy valaki egy bunkó(ráadásul a saját gyerekével).
2017. márc. 2. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég láttam Mondj igent a ruhára c. sorozatból egy ilyen részt. A lány próbálgatta az esküvői ruhákat míg az anyja meg vmi másik nő rokonuk állandóan csak fikázták szegényt. (Ott az volt a gond, hogy az anyja szerint kövér volt a lány. Ahogy néztem csak kb. 5-7 plusz lehetett rajta csak, egyáltalán nem volt olyan brutálisan dagadt, mint ahogy beálltották. Én olyan átlagosnak mondanám.) Olyanokat mondtak neki, ha ezt választod a vőlegényed el se fog venni, ott hagy a templomban. A legdurvább az volt, amikor sokadik ruhában jött ki és szabályosan kiröhögték. Undorító milyen anyák vannak.

Na csak azért írtam le ezeket, hogy nem kell mindent elhinni az anyádnak.

2017. márc. 5. 03:38
 17/18 anonim ***** válasza:
és amúgy szépnek tart? mert lehet igaza és tényleg rusnya vagy a képeken,én is az vagyok a tablón...
2017. márc. 5. 16:26
 18/18 Pukifroccs válasza:
Dont worry :DD nekem a tablo kepem ... pff .. a hajam jol alt egesz nap , es amikor le kellet fenykepezzenek ... 2 fele hajlott mindt ,,Pistikenek'' :DD 15/f ha valaki ra nez a kepre , felig meddig ,,normalisnak'' gondolhat..xdd :D de nem aggodok ezen , azt meg , hogy csunya vagy.. 15 eves kor korul eleg sokat lehet valtozni ;)
2017. aug. 2. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!