Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?
Előre szólok, ez életem egyik leggyerekesebb pillanata, de nagyon megbántottak.
Az a helyzet, hogy egy nagyon alacsony növésű lány vagyok, 152 cm. Minden betegség, hormonális vagy genetikai probléma esetleges lehetősége ki lett már zárva. Az égvilàgon semmi bajom.
Kiskoromban még zavart a dolog, de mára már elfogadtam a testmagasságom. Minden más fizikai szempontból amúgy teljesen meg vagyok elégedve magammal:)
Lényeg a lényeg, tegnap beültem iszogatni valahova egy barátnőmmel, és ő szabályosan ledöbbent, hogy személyi felmutatása nélkül kiadták nekem a sört. Kicsit megbántódva megjegyeztem, hogy az esetek többségében nem néznek fiatalabbbak a koromnál (ez így is van).
Erre ő megjegyezte, hogy szerinte ez azért van így , mert azt hiszik az emberek törpenövésem van; és nem szeretnènek megbántani a korom firtatásával.
Na, lehet én vagyok a túlérzékeny, de én köpni-nyelni nem tudtam..
Ti mit reagálnátok ilyen esetben?
19/l
Holnapról hordanék egy kitűzőt:
A világ legkisebb óriása vagyok! -ez állna rajta. A kitűző a Világ legnagyobb törpéje vagyok! -feliratú pólómra lenne feltűzve.
Remélem, megnevettettelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!