Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti csak akkor kóstolgatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csak akkor kóstolgatjátok a másikat, ha tetszik nektek, vagy lehet pusztán szórakozásból is?

Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Én főleg inkább szórakozásból.
2019. dec. 28. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyat is, aki egyáltalán nem az eseted, bottal sem piszkálnád amúgy meg?
2019. dec. 28. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
A kannibálok köztünk járnak...
2019. dec. 28. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Csak ha bejön akkor csinálom.
2019. dec. 28. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Én nem kóstolgatom azt, aki tetszik. Az olyan Megye lII.-as foci meccsre járó, szotyit köpködő, mackónadrágos panelproli szokás. Csak komolyan Bro'!
2019. dec. 28. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Én is unalombóp vagy szar kedvbőo szoktam másokat cseszegetni. Akitől akarok valamit, azzal rendes vagyok vagy flörtölök, nem szivatom. Kóstolgatni csak kapcsolatban szoktam, amíg nem tudom, hogy mi alakul és mi nem, addig úrihölgy vagyok
2019. dec. 28. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Én csak szórakozásból.
2019. dec. 28. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
80%-ban akkor, ha tetszik, de néha szoktam csak szórakozásból is.
2019. dec. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!