Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon vagy Instagramnon jobb lányokkal ismerkedni?
Nem járok bulizni, így kötöttebbek a lehetőségek, illetve rendes párkapcsolat lenne a cél.
23/F
Én mindkettőn törlöm az ismerkedni vágyókat, ugyanis egyik oldalt se erre használom.
21L
Ha Instán akarsz azt mondják, hogy az nem arra való. Ha kiállításon akkor az lesz, hogy oda nem ismerkedni megy az ember, nem azért fizette ki a belépőt hanem, hogy nézelődjön.
Boltban, kiállításon meg ilyen helyeken azért baromság, mert egyrészt teljesen idegen. Azt sem tudom honnan jött, lehet 200 kilóméterre lakik csak épp bejött, mert itt járt. Lehet van kapcsolata is, azt sem lehet tudni. Meg egyébként sem szoktak örülni a nők az ilyen nyilvános helyen zaklató idegeneknek.
Térskeresőkön hatalmas a verseny egy nőért, rengeteg férfi van fent. És általában nem is nagyon lehet ott kommunikálni. Ha épp nem sikerül valami olyan szöveggel felkelteni a nő érdeklődését amit ő elvár akkor szinte lehetetlen ott ismerkedni, mert ők nem fognak erőlködni, megnyitnak egy másik üzenetet és kész. És ugye ismeretlenül a fene sem tudja, hogy mit kellene írni neki.
Azoknak jó akik a hétköznapjaik során kontaktban vannak nőkkel. Például ülnek az irodában öten férfiak és ott rohangál 30 nő. De annak akinek a munkaidejében körülbelül 1 nő van havonta és 8-tól 6-ig dolgozik az elég nagy bajban van párkeresést illetően.
# 10 na majd a nő megmondja, hogy hogyan kell felszedni nőket :D
jegyzeteljetek, van rutinja
#13, gyökér.
A barátnőimnek és nekem is van párom. A barátaink az aranyhaltól kívántak? 😱
De nem tudom miért zártad ki, hogy a saját módszereim, lehet azok, nem? 🤷🏻♀️
"A barátaink az aranyhaltól kívántak?"
nem
de nem is a te tanácsaidat követték
Én simán ismerkednék vonaton, csak a nők java része bedugott füllel püföli a telefonja kijelzőjét. Vannak akik totális közönnyel kezdenek ott beszélgetni, hamar le is zárom általában. Ha nem, hát nem. Egyetlen lány volt akit így jobban megismertem és a mai napig jóban vagyunk, viszont később kiderült, hogy van barátja.
Nem vagyok egyébként rossz pasi, nem ezért ignorálnak azonnal. Egyszerűen ilyen közönyös a többség. Vagy olyan királynői fellegekben ül a vonaton, hogy inkább már hozzá sem szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!