Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon vagy Instagramnon jobb lányokkal ismerkedni?
Nem járok bulizni, így kötöttebbek a lehetőségek, illetve rendes párkapcsolat lenne a cél.
23/F
Élőben, személyesen. Koncertek, kiállítások, boltok, sportpályák, vagy utcán pl kutya sétáltatás közben.
Nagyon szívesen!
Utcán ne szólítgass le senkit, hacsak nem kaptál a lánytól olyan jeleket, hogy örülne ha esetleg odamennél.
Facebook-on csak akkor írj, ha visszajelölt a csaj.
Akkor lehet szimpatikus vagy neki.
De ott is személyes találkozás dönt.
Még mindig a személyes ismerkedés a legjobb opció.
Élőben. Nem válaszolnék se fbon, se instán.
Nem csak buliban lehet.
Egyetemen, előadás előtt szóba elegyedsz valakivel. Bocsi, szabad ez a hely? Nem tudod, hol vegyek jegyzetet, te miből tanulsz, stb találj ki valamit.
Hosszabb vonat/busz út.
Ebédelsz egy menüs helyen és tele van a hely, szintén megkérdezed szabad-e a hely, jó étvágyat, mit eszel, én is olyat kérnék, nagyon jól néz ki (az étel), a kedvencem, stb.
Odaszalad a kutya hozzád, de aranyos! Hogy hívják, mennyi idős, megsimogathatom? Nekem is van [mesélsz róla], nekem sajnos nincs, pedig mennyire szeretem a kutyákat.
Ha úgy alakul, hogy jót beszélgettek, akkor máskor is ebédelünk együtt/felhívhatlak valamikor?
Ha utcán szólítasz le valakit, akkor sem úgy, hogy "Szia, nagyon tetszel, nincs kedved ismerkedni?", hanem, hogy bocsi nem xy vag? Nem láttalak *valahol*? Nem? Ó, bocsi, akkor összetévesztettelek valakivel. De ha így alakult, nincs kedved meginni egs kávét?
A lényeg, hogy finoman kell közelíteni, nem tolakodóan, hogy te ISMERKEDNI AKARSZ. Ne potenciális partnerként, hanem másik emberi lényként kezeld. Könnyed "small talk" kezdésnek. A reakcióját kell figyelni, hogy vevő a társaságodra vagy sem. Egy vadidegennel való találkozáskor a külső, a modor, a kisugárzás alapján vonnak le következtetést az emberek, illetve döntik el, hogy szimpatikus - e a másik, avagy sem, nem igaz?
Azt mondják a szerelmet nem lehet erőltetni, majd jön. Ennek szellemében írtam, hogy csak lazán szóba áll lányokkal, nyitott szemmel kell járni, egyszer csak lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!