Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem önzőség elvárni egy férfitől azt, hogy ajándékokkal lepje meg a párját?
Nem rég olvastam egy olyan kérdést, ahol egy nő azt írta, hogy a párja sohase lepi meg semmivel nem vesz neki ajándékokat, de ő vesz neki és többször meglepi. Tényleg szükség van az állandó meglepetésekre? Én nem szeretem az ajándékozásokat, nem vagyok benne kreatív és sztresszel tölt el az, hogy mit vegyek neki, sőt a kézügyességem se az igazi. Ő se vegyen nekem semmit az nekem teljesen elég, ha velem van és szeretjük egymást.
Szerintem szemétség dolgokat elvárni a párkapcsolatban, mert a valódi szeretetet öli meg, a másikat szeretni kell és nem azért, mert abból hasznot húz a másik.
De, több lesz a kapcsolat, és nem csak a párkapcsolat. Akármilyen kapcsolat több lesz tőle.
Valakinek venni valamit, aminek tudod, hogy örül, azt jelenti, hogy figyelsz rá. Te csak megemlítettél valamit, a másik meg arra is figyelt, és megjegyezte.
A másik az, hogy "bizonyíték" arra, hogy ismer, és akkor is gondol rám, mikor nem vagyok ott.
Pl. csak így megkérdeztem a páromat, hogy látott-e valahol ilyen pici termoszt, nem olyat, ami akkora, mint egy világítótorony, hanem amibe tehetek egy kis kávét és befér a táskámba. És ez volt az egyik ajándék a fa alatt. Itt nem csak a tárgy számít, hanem minden, amit fent leírtam.
#5, neked nem a pénzzel van bajod, de nem is az"önző elvárásokkal" - neked a fantáziátlanságoddal van v
bajod, ahogy a zöld mezőben írtad is. Sajnállak.
Örömet szerezni jó dolog, ebből maradsz ki.
igen szükség van rá. És nem 500e-es Iphone-t kell venni. Hanem reggelit vinni az ágyba néha napján, vagy kimosni helyette, csak oda figyelni rá. Nem nehéz.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!