Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök szivessen lehúznatok 1hatalmas pofont 1fetisiszta pasinak?
Figyelt kérdés
Utaljatok öket,nem?2019. dec. 26. 17:57
1/13 anonim válasza:
Ha felszínesek, biztos utálják, mert az egész pasit a fétisével azonosítják, semmi más nem érdekes nekik belőle.
2/13 anonim válasza:
Attól függ mi a fétise... Ha az hogy pofozzam, akkor nem 😂😂
3/13 anonim válasza:
Miért is? Nők közül is legalább ugyanannyi vany, aki aberrált dolgokat kíván.
4/13 anonim válasza:
Én inkább kikerülöm vagy átlépem. De ha zaklat privátban vagy élőben is, hogy tapossam meg a golyóit magassarkúban, fizetne is érte, a nemleges válaszból meg nem ért (true story), akkor igen szívesen felpofozom, de úgy, hogy az orra vére is elered.
5/13 A kérdező kommentje:
4-es teged zaklattak privatban?
2019. dec. 26. 18:13
6/13 anonim válasza:
4-es, csak vissza ne üssön amiright? :D
8/13 anonim válasza:
Én inkább talppal kérném azt a pofont egy nőtől:).
9/13 anonim válasza:
4-es vagyok.
Ő zaklat, és még meg is merne ütni, ha én megvédem magam? Vajon ki járna rosszabbul... de látom a sok macsó jól lepontozott a véleményemért. Nem baj, igazi férfiak:)
10/13 anonim válasza:
Semmi gond nincs önmagában azzal, ha valaki fetisiszta. Ha van hozzá megfelelő partnere és vele éli ki a perverzióit, akkor sok boldogságot nekik.
Ott kezdődnek a bajok, amikor olyanokat zaklatnak a fétiseikkel, akik egyértelműen a tudomásukra hozták, hogy nem vevők rá. Nem pofont szeretnék adni az ilyeneknek, csak azt kívánom, hogy találja meg őket egy erőszakos meleg csávó, aki többszöri lerázás, elitasítás, tiltás után is rájuk ír egy új accountról, hogy nyalná a talpukat vagy letépné róluk a harisnyát, hogy ők is megtudják, milyen érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!