Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év körüli gyerektelen nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüli gyerektelen nők! Mennyire érzitek rossznak ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Biztos bután hangzik a kérdés, de én eléggé el vagyok szomorodva emiatt. Úgy érzem én sehova nem haladok az életben. Végeztem az egyetemen, egy éve fix munkahelyen dolgozok, van párom, bár elég kezdetleges még a kapcsolat. Sok velem egykorú meg már javában babázik. Az egyetemi csoportból már ketten anyukák. Az egyikről tudtam, de egy másik csoporttársam fotója szíven ütött, ahogy állnak hárman a karácsonyfa előtt "legboldogabb karácsony" felirattal. Nem is tudtam, hogy terhes volt. Egy ideje én is vágynék kisbabára, de hát nincs kitől. Párommal még nem lakunk együtt, illetve szeretne külföldön dolgozni jövőre, hogy magasabb legyen a fizetése. Ki tudja hogy alakul majd az életünk... Mindenki kérdezi mikor leszek eljegyezve,mikor lesz esküvő,kisbaba. Azzal ijesztgetnek, hogy eljár lassan felettem az idő és kicsúszok az időből. Teljesen pánikban vagyok, hogy jövőre 26 leszek és sehol semmi. Szerintem sokan egy szerencsétlennek tartanak. Holott vágynék ezekre a dolgokra, de még nem tartok sehol. Pedig nagyon szeretnék anya lenni. Főleg a karácsony erősítette fel ezt bennem.

25 éves, vagy 25 év feletti nők! Ti hogyan élitek ezt meg?? Saját tapasztalatra lennék kíváncsi, nem rosszindulatú megjegyzésekre vagy vitára. Remélem be lehet tartani!

25N

2019. dec. 26. 11:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is 25 éves vagyok, hiába bánkódnék, én eddig speciel nem igazán voltam alkalmas komoly kapcsolatban létezni: ingázás, sokat is dolgoztam tanulás mellett, plusz ha őszintén magamba nézek, elég érdekes igényeim voltak, ami minden csak nem fontos (pl. legyen egy kicsit mackós vagy fekete hajú vagy hasonló kaliberű baromságok).

Meg nekem fura lett volna 20 évesen háziasszonyt játszani meg csirkepörköltet főzni hétvégén, mint 1-2 ismerősöm.

Ez én vagyok, mai napig szívesebben elmegyek csavarogni hétvégén, és igazából az sem érdekel, jön-e velem valaki.

Persze ezen kívül most már viszonylag éretten szemlélem a dolgokat, pl. hogy mit várhatok el egy partnertől.

Nyilván előfordul néha, hogy irigykedek másra, de tudom hogy ez nem helyes, mert csak a "végeredményt" nézem, és azt is csak Facebook - kép szintjén ismerem. Szóval akkor eszembe jut, hogy a csaj 20 évesen csirkepörköltözött, én meg mást csináltam, aminek szerintem nagyobb hasznát vettem (az én életemre nézve), pl. tanulás, munka, sok helyen jártam, külföld, emberismeret, stb. (Persze vannak szuperviminek, akik mindezt csináljak + párkapcsolat, és még a külsejükre is marad idő - na én nem ilyen vagyok.)

Szóval én igyekszem magamhoz mérni saját magam, nem ahhoz, hogy más mit mond, mikor kellene szülnöm. Tudom, jó lenne most, de én nem vagyok képes ennyi mindent összesakkozni.

Amúgy egy jó tanács : ha a párod azt sem tervezi, hogy téged magával vigyen külföldre, akkor engedd el a dolgot még inkább előbb. Annyit már biztosan tudok, hogy aki igazán szeret, az beleépít téged a terveibe.

2019. dec. 26. 18:53
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem kiköltözni akar a párom, hanem ingázni. Volt szó róla, hogy vele megyek, de még ő is az itteni munkahelyén van, úgyhogy ez terv egyelőre. De akárhogy is alakul, néhány évig biztos nem lesz aktuális a gyerekvállalás még.
2019. dec. 26. 19:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha megbízható a párod, meg szeretitek egymást, akkor semmiről nem vagy lekésve pár év múlva sem!

De nyilván tudasd vele, hogy neked ezek a terveid.

2019. dec. 26. 20:21
 24/25 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) Igen tudja. Szoktunk erről is beszélni.
2019. dec. 26. 20:39
 25/25 anonim ***** válasza:
41%

Ez az írás tele van a MÁSOKNAK VALÓ megfelelési kényszerrel!

Na és önmagaddal leültél már egy kávé mellé gondolkozni, hogy te tényleg ezt akarod-e?

Az ember képes mások véleménye, akarata szerint élni!

Bocs, nekem az jött le, hogy téged csak mások vezényelnek, és ezeknek akarsz megfelelni.

2019. dec. 27. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!