Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli gyerektelen nők! Mennyire érzitek rossznak ezt a helyzetet?
Biztos bután hangzik a kérdés, de én eléggé el vagyok szomorodva emiatt. Úgy érzem én sehova nem haladok az életben. Végeztem az egyetemen, egy éve fix munkahelyen dolgozok, van párom, bár elég kezdetleges még a kapcsolat. Sok velem egykorú meg már javában babázik. Az egyetemi csoportból már ketten anyukák. Az egyikről tudtam, de egy másik csoporttársam fotója szíven ütött, ahogy állnak hárman a karácsonyfa előtt "legboldogabb karácsony" felirattal. Nem is tudtam, hogy terhes volt. Egy ideje én is vágynék kisbabára, de hát nincs kitől. Párommal még nem lakunk együtt, illetve szeretne külföldön dolgozni jövőre, hogy magasabb legyen a fizetése. Ki tudja hogy alakul majd az életünk... Mindenki kérdezi mikor leszek eljegyezve,mikor lesz esküvő,kisbaba. Azzal ijesztgetnek, hogy eljár lassan felettem az idő és kicsúszok az időből. Teljesen pánikban vagyok, hogy jövőre 26 leszek és sehol semmi. Szerintem sokan egy szerencsétlennek tartanak. Holott vágynék ezekre a dolgokra, de még nem tartok sehol. Pedig nagyon szeretnék anya lenni. Főleg a karácsony erősítette fel ezt bennem.
25 éves, vagy 25 év feletti nők! Ti hogyan élitek ezt meg?? Saját tapasztalatra lennék kíváncsi, nem rosszindulatú megjegyzésekre vagy vitára. Remélem be lehet tartani!
25N
Ne mondj ilyet, nem vagy hülye. Neked ez a vágyad, sokan megértenek, mások nem. El fog jönni a te időd is, ebben biztos vagyok.
Nem pánikolj. Azok akik azt mondják, hogy eljar feletted az idő, egyszerűen ostobák. Még csak nem is vigasztalásból mondom, mert ez tényleg a legnagyobb hülyeség amit csak mondhatnak.
Huszonévesen az ember általában még építheti az életét, próbál rajonni, hogy hogyan kell felnőttnrk lenni, és hogy mit fog csinálni az élete hátralevő részében. Dolgozik, tanul, pénzt gyűjt, épít. Ezt a folyamatot fel tudja borítani egy gyerek, pláne, ha még csak a húszas éveid közepén jársz, ami nem mindig jó. Persze nem baj, ha te gyereket akarsz, és az sem, ha gondolkodás nélkül vállalnál egyet, ha meglenne rá a lehetőséged, de a lényeg az, hogy még mielőtt nagyon elszomorodnál, gondolj arra, hogy ez a kor, amiben vagy, még rólad szól; a saját életed alapjainak lerakásáról, nem pedig arról, hogy háttérbe szorits mindent egy gyerekert.
Raersz. Aki mást mond, az (megint) egy hülye.
Tegyetek meg mindent a pároddal, hogy megfelelő anyagi biztonságot teremtsetek a jövőbeli gyerekeknek, és akkor vallaljatok csak egyet, ha már minden szempontból készen álltok, nem csak érzelmileg.
Az meg, hogy más facebookjan mi van, nem lényeg. Nem látod, hogy mi zajlik az életükben, csak azt, hogy milyennek akarják feltuntetni azt. Senkinel sincs tökéletes boldogság, mindenki küzd valamivel, szóval felesleges irigykedni.
Nálam nem gond én nem akarok gyereket.
Pár évig hallgattam, hogy én miért nem akarok pedig jó lenne kellene, meg láttam, hogy mennyi nőnek van...háát köszi csaupán mert a társadalom szerint ezaz elvárás nekem nem kell.
Ismét köszönöm a sok sok választ!
Nagyon sajnálom, hogy más is megkapja ezeket a szövegeket.. Én sosem kérdezem meg senkitől hogy miért nincs kapcsolata, miért szült 20 évesen vagy éppen 40 évesen, miért nem házasodtak össze stb. Mert nincs közöm ezekhez. Szüleim sem ilyenek senkivel. Na bezzeg fordítva nem így működik, és azért bànt, mikor az egyik 56 éves férfi munkatársam (pont apával egyidős) hetente megkérdezi el leszek-e jegyezve... ő mondta azt is, hogy el fog telni felettem az idő és nem számít ha nincs pénzünk, azért vannak a szüleim. Ezen nagyon kiakadtam, megmondtam neki a véleményem, de csak fújta a magáét. A lánya 30 éves, igaz férjnél van, de nincs gyerekük, a fia 25. Kapcsolata sincs. Törődjön velük, ne engem sértegessen.
Egyébként mint írtam nem mások miatt szeretnék gyereket. Hanem mert szeretnék majd anya lenni. Mentek a zöldek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!