Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam neki vagy még rontok a helyzeten és hülyének nèz majd?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi aki eléggé közel került hozzám, nagyon megkedveltem, bár nem is tudom miért, mert ő eléggé bután viselkedett. Volt, hogy kimutatta, hogy tetszem neki, de volt olyan, inkább ez volt a jellemző, hogy úszik az árral. Ő már amúgy túl van a negyedik x-en, mègis játszmàzik. Végül nem jöttünk össze, de beszélő viszonyban maradtunk. Felajánlotta, hogy talalkozzunk mèg az ünnepek előtt beszéljünk. Én mondtam, h rendben és meg is kérdeztem üzenetben. Erre több napja nem válaszol.
Úgy irnèk neki, hogy a fejem ki tisztuljon és el tudjam engedni ha választ kapnék rá miért ilyen. Írják neki? Pl. Hogy szép volt jó volt nem haragszom de miért nem egyenes?
2019. dec. 22. 15:01
1/4 anonim válasza:
Ha tudod, hogy játszmázik, akkor miért nem zárod le? Ebből sehogy sem fogsz jól kijönni csak akkor, ha mindenkorra lezárod és nem adsz neki teret.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg te is annyiba nézni, mint amennyibe ő néz téged. Szerintem azért ne alacsonyodj le, mert még egy üzenet jól jönne a szívednek. Ha ő semmibe néz, akkor szrd le. Tudom hogy nem könnyű, én is pontosan ilyen vagyok mint te. De hidd el h jobb elengedni emelt fővel. Változtatni úgy sem fog ha írsz neki. Nagy köztetek a korkülönbség?
3/4 anonim válasza:
Ez még csak nem is játszma, csak hótt leszar. Mikor milyen kedve van, előszed/lekoptat. Lépj túl.
4/4 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Biztos az asszony képbe került. Mi a foglalkozása a férfinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!