Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál vagy szeretne megismerni és akár egy kapcsolatot kialakítani velem?
Sziasztok!
Van egy srác akivel 2 éve kb köszönő viszonyban vagyunk. Ő ez idő alatt mindig írt nekem üzeneteket én pedig semmibe vettem mivel volt barátom, néha írtam neki vissza akkor is kicsit lerázósan.
Viszont 1 hónapja adtam ennek az ismerkedésnek egy lehetőséget.
Leírhatatlanul vonzó számomra a fiú rájöttem közben titokzatosságából kifolyólag.
A 3. találkozás után lefeküdtünk és azóta többször is.
Viszont nem tudom hova tenni a srác érzéseit ezért kérem a véleményeteket,hogy ti mit gondoltok a fiú agyában mi lehet.?
Nem érzem a fiún,hogy össze akarna velem jönni mivel nem ad rá jelet viszont abban sem vagyok biztos ,hogy csak szexre kellek neki mivel amikor lefekszünk akkor nem érzem rajta hogy annyira élvezi,hogy ezért keljek neki annyira.
Én soha nem keresem őt,mindig ő ír nekem.
Szerintetek mi lehet a célja?
Lenne mas jelentkezö is nala?
Vagy ugy sincs senkije?
Kellene tudni ilyenekről beszelgetni.
Szemtől szembe, nem messengeren.
Szerintem nincsen más jelentkező nála.
Tudom,hogy kéne erről személyesen beszélni vele, de még adni akarok ennek egy kis időt hátha úgy van,hogy csak a szexre megy és a találkozók attával megszeret engem.
Ha igy is megkapja a szexet, minek kotelezze el magát?
Itt az egyetlen esélyed ha elé állsz es megmondod, hogy te járni akarsz, ha ő nem, nincs szex sem.
Ha fontos vagy neki, átgondolja , ha nem, akkor meg keres masik dugopajtit.
Miről szokott írni? Általános vagy konkrét dolgokról?
Ha bókol, azt hogyan, milyen stílusban teszi?
Amikor régen írogatott akkor nagyon általános dolgokat írt vagy azt írta,hogy mennyire szeretne találkozni velem.
Mostanában sem kérdez semmi személyeset igazából és bókolni nem szokott.
Lehetséges, hogy szeretne mélyebben megismerni, csak határozatlan személyiség. (Félhet attól, hogy csalódni fog a várakozásaiban Veled kapcsolatban.)
Milyen általános értelemben vett dologról kérdezősködik a legtöbbet? Van olyan téma, amelyet többször említ valamilyen formában? Ragaszkodik bizonyos elképzelésekhez?
Egyenlőre arra tippelek, hogy zárkózott, távolságtartó személyiség lehet. (De sajnos a kihasználás esete is fenn foroghat! Engem nagyon ügyesen "hálózott be" az illető, de persze lelepleződött egy idő után.)
Ui: Most már én sem "adom meg magam" olyan könnyen!Eléggé elbizonytalanítottam ahhoz, hogy ne tudjon tartósan ellenségesen viszonyulni hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!