Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan tudnék kialakítani laza kapcsolatot ismerőssel?
Neten képtelen vagyok ismerkedni, valahogy hiányzik a csábítás izgalma. Az, hogy megbeszéljük valakivel, mi legyen, számomra kiábrándító, egyáltalán nem hoz tűzbe.
Ismerősi körben akadna ugyan (több) jelölt, akivel megvan a kémia, de kellemetlennek tartom felhozni, hogy járogassunk össze.
Ti hogy oldjátok meg?
Bocs már, de aláfeküdni nem lenne kellemetlen, kinyitni a szádat meg igen? Pedig máshogy nem megy, csak ha megkérdezed, hogy vevő-e rá.
Neten pedig könnyebb dolgod lenne, ott konkrétan azért vannak ott.
Egy ismerős sem nagyobb kihívás, aki tudja, hogy csak dugás lesz. Szóval, nem értem a gondolatmenetet...
# 2: Ahhoz, hogy egyáltalán megkívánjak valakit, nekem kell a flört, az udvarlás, az, hogy elcsavarják a fejem.
Neten megbeszéljük, hogy lesz szex és ennyi. Nem hoz tűzbe egyáltalán, nem indulok be tőle. Próbáltam, de nem jött meg a kedvem tőle.
Tágabb baráti körben viszont működik a dolog, ott van, aki meg tud fogni, csak nem tudunk továbblépni.
3.-ra.
És miért nem tudtok tovább lépni?
#3 pedig neten is simán találsz ilyet, aki belemegy egy kis játszadozásba.
Valószínűleg az ismerőseid flörtnél többet nem akarnak, ha nem megy.
# 5: Van olyan is. Meg olyan is, akivel én nem akarok többet.
A kérdés az, hogy ha pl. van egy független pasi, aki még hajt is rám, akkor vele mit tudnék kezdni. Nem voltam még ilyen helyzetben, azért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!