Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok férfivel voltam együtt?
Több kapcsolatom is volt, de a legtöbb 6 hónapig tartott...
27 vagyok és eddig 6 férfivel voltam együtt... volt aki azt mondta, hogy ez már nagyon sok...
És a másik kérdésem az, hogy ki mikor várja el a szexet egy kapcsolatban? Meddig vagytok hajlandóak várni? A legtöbb barátommal 4-5 randit vártam vagy 1 hónapot.
Teljesen rendben van. Hogy meddig kell várni? Ezt így nem lehet megmondani, szex lehet akár az első alkalommal is, helyzet- és emberfüggő.
72N
Köszönöm az értelmes válaszokat.
1, nem azért vannak 6 hónapos kapcsolataim mert nem tudom mit akarok, pontosan azért lett vége mert a kapcsolataimban kiderült hogy ők nem terveztek hosszú távra. Tudták hogy 5 éven belül a tervemben benne van a házasság meg a gyerek. A legtöbb pasi (28-32 evesek) azt mondták hogy nekik meg kB 10 évig biztos nem vagy egyáltalán nem akartak se féleségét se gyerekeket. Persze hogy lápátra kerültek.
2. Nem egy éjszakás kapcsolataim volták, az egyik pasi volt csak olyan hogy egy hét után lefeküdtünk utána éltünt
Kérdező, az hogy ki akar hosszú kapcsolatot, házasságot, családot, az azonnal, az első pár ismerkedős kérdésnél ki kell, hogy derüljön, különben minek pocsékoljuk egymás idejét, ha a jövőbeni tervek nem egyeznek.
Kár abba a naív hitbe ringatnod magad, hogy majd úgyis megváltozik a véleményük.
Gondolom nem véletlenül az eddigi összes kapcsolatod csak maximum fél évig tartott.
Nem tanulsz a hibáidból, újra és újra elköveted őket, folyamatosan rosszul választasz.
Változtass eddigi hozzáállásodon és saját magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!