Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok férfivel voltam együtt?
Több kapcsolatom is volt, de a legtöbb 6 hónapig tartott...
27 vagyok és eddig 6 férfivel voltam együtt... volt aki azt mondta, hogy ez már nagyon sok...
És a másik kérdésem az, hogy ki mikor várja el a szexet egy kapcsolatban? Meddig vagytok hajlandóak várni? A legtöbb barátommal 4-5 randit vártam vagy 1 hónapot.
Huh itt sokan álomvilágban élnek,ha szerintük ez sok! Persze,ha úgy nézzük,hogy régen max 1-2 emberrel feküdtél le egész életedben úgy ja tényleg sok. De a mai valóságban NEM!
Az is vicces írják a pasik ah ez sok,aztán meg ő 1 hetet várna csak szexel :D kicsit ellentmondásos..
Az én barátom mikor megkérdezte hány pasival voltam azt mondta,ha azt mondanám 20-al se zavarná! és ő amúgy összesen 6 nővel volt velem együtt. és amikor elmondtam,hogy 6-al azt válaszolta ilyen szép lánynál ez nagyon ritka,hogy csak ennyivel.
A barátomat 1 hónapig várattam,de bármeddig várt volna.Még 1 hónapot is talán kevésnek éreztem ,de azóta is együtt vagyunk és már nem bánom :D
"Nagyon ritka, hogy egy kapcsolat hosszú évekig tartson, a legtöbb max. 2-3 év, és szakítás"
Tudod, ez a szörnyű, hogy a legtöbb ember lusta tenni azért, hogy egy kapcsolat működjön, sz..rik az egészre, miután elmúlt a rózsaszín köd, rájön, hogy hoppá, nem is olyan ez a valaki, akivel együtt vagyok, mint amilyennek képzeltem.
Az embereknek először saját magukkal van problémájuk. Sőt, kommunikációs problémák is súlytják a legtöbb ember, nem tudnak érthetően, egyszerűen, őszintén és nyíltan beszélgetni.
Miért oké az, hogy 2-3 év után kuka az egész kapcsolat?
Miért kell kapcsolatot kapcsolatra hajszolni, ahelyett, hogy saját magunkba néznék, felfedeznénk saját hibáinkat, levonnánk az előző kapcsolatokból a hibáinkat és kijavítanánk? Miért lusták az emberek változni és fejlődni?
A rohanó világban mindenki hamar akar mindent, azonnal, egyébként pedig ki se érdemelte még.
Az emberek kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak, de folyamatosan elkövetik ugyanazokat a hibákat és sírnak, hogy vajon ők miért is boldogtalanok, miért nem találják meg a nagy őt?
Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön mind a két félnek napi szinten tenni kell. Ja, csak erre a mai kor embere életképtelen.
"hajlandóak várni"
wtf?
Azért vagyok együtt egy nővel mert tetszik, mert szeretem, kedvelem, jó vele az időtöltés, látok benne jövőt.. nem pedig azért, hogy megfektessem, és ha a 4. randin nem teszi szét.. akkor lapát.
Beteg ez a mai világ komolyan! Nem reszeltek 3. randin akkor kalap-kabát?! 3. randin nem is ismeritek egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!