Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kilógunk a sorból, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilógunk a sorból, mert introvertáltak vagyunk?

Figyelt kérdés
Nincs baráti körünk. Családtagok fontosak számunkra de felületesebb a viszony,tisztelet szeret van érzem is! 🙂 Páromról és rólam annyit tudnak mások: vagyunk egymásnak rég és szeretjük egymást,nehéz időszakokban egymás mellett voltunk ahogy a jóban is. Mégis minden párt máshogy látok: haverok,buli,chatelgetnek másokkal (?????) közös családi programról fotó az instán. Én nem leszek rongy de olyan bezárva vagyunk. Nem gondoltam minden idegennel megosztani a dolgaink de lassan az sem ismer aki ismer minket. Ami fontos egymást mindig felvállaljuk!! :) 23/N

2019. dec. 16. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Éltem így kapcsolatban, egy ideig jó volt, de aztán elkezdtünk kifelé nyitni, lett baráti társaság és jött vele a többi igény is. Vége lett, ahogy kinyílt a világ. Mi is tinikent jöttünk össze, 8 és fél év volt. És sokáig mi is úgy éreztük, jó jó mással találkozni, beszélgetni, de együtt a legjobb.

Csináljátok, ahogy nektek jó, de ne vegyél rá mérget, hogy mindig így lesz.

2019. dec. 16. 18:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Amióta az eszünket tudjuk ilyenek vagyunk. Persze nem vagyok jós.
2019. dec. 16. 18:51
 13/18 peca1000 ***** válasza:
100%

Mi az asszonnyal már 13 éve együtt vagyunk.

Haveri kör már rég nincs, mindenkinek családja van.

A szülőkön, és a rokonságon kívül máshova nem járunk.

Nincs is rá igény, hogy másokkal találkozzunk.

És nem is hiányzik a társaság, mégis jól elvagyunk.

A Facebbokon megosztom a hülyeségeimet, az ismerőseim, reagálnak rájuk és ez bőven elég :)

Kettesben max. kutyát sétáltatunk a lakáson kívül, illetve boltba megyünk, vagy ebédért.

Én néha elmegyek kirándulni egyedül.

Szóval kérdező, nem gáz, ha így éltek :)

2019. dec. 16. 20:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2019. dec. 17. 13:22
 15/18 amaboy01 ***** válasza:
100%

Nem gaz. Én most töltöm a 23 lassan es csak a családdal tartom a kapcsolatot.

Barátnőm nincs mivel hepatitises vagyok, külön egyedül elek. Ha akarnék lehetne bárki mellettem, de inkább elmegyek sportolni. Nekem ez egyenlőre bőven eleg. Néha előjön hogy kellene egy társ, de így nem vágyom erre.

Szóval nem gaz de változni fog.

Én pl nem vagyok introveltalt.

2019. dec. 26. 08:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Beteg vagy testileg? Nagyon sajnálom..de hogyan lettél az? Így nem kezdesz nemi életet,vagy ez hogy van?:(
2019. dec. 26. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek ez esik jól, akkor egészségetekre! Hosszú távon kiderül, mennyire jó ez nektek.
2020. jan. 2. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim már több mint 30 éve együtt vannak. Nincs nagyon egyikőjüknek se baráti köre, nem járnak/jártak el soha egymás nélkül szórakozni, kettesben is néha mennek el egy-egy koncertre. Rokonokkal tartják a kapcsolatot és ennyi. Tudom, hogy ők más korosztály, de ez régen is ugyanígy volt náluk.
2020. jan. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!