Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilógunk a sorból, mert introvertáltak vagyunk?
Éltem így kapcsolatban, egy ideig jó volt, de aztán elkezdtünk kifelé nyitni, lett baráti társaság és jött vele a többi igény is. Vége lett, ahogy kinyílt a világ. Mi is tinikent jöttünk össze, 8 és fél év volt. És sokáig mi is úgy éreztük, jó jó mással találkozni, beszélgetni, de együtt a legjobb.
Csináljátok, ahogy nektek jó, de ne vegyél rá mérget, hogy mindig így lesz.
Mi az asszonnyal már 13 éve együtt vagyunk.
Haveri kör már rég nincs, mindenkinek családja van.
A szülőkön, és a rokonságon kívül máshova nem járunk.
Nincs is rá igény, hogy másokkal találkozzunk.
És nem is hiányzik a társaság, mégis jól elvagyunk.
A Facebbokon megosztom a hülyeségeimet, az ismerőseim, reagálnak rájuk és ez bőven elég :)
Kettesben max. kutyát sétáltatunk a lakáson kívül, illetve boltba megyünk, vagy ebédért.
Én néha elmegyek kirándulni egyedül.
Szóval kérdező, nem gáz, ha így éltek :)
Nem gaz. Én most töltöm a 23 lassan es csak a családdal tartom a kapcsolatot.
Barátnőm nincs mivel hepatitises vagyok, külön egyedül elek. Ha akarnék lehetne bárki mellettem, de inkább elmegyek sportolni. Nekem ez egyenlőre bőven eleg. Néha előjön hogy kellene egy társ, de így nem vágyom erre.
Szóval nem gaz de változni fog.
Én pl nem vagyok introveltalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!