Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltak, ti ezeket hogyan kezelitek?
Én alapvetően szeretek kimozdulni, szeretem a társaságot is, de új emberekkel nehezebben barátkozom.
Eddig szinte az összes párom extrovertált volt, így egy idő után elkezdtek megszólni, hogy a 800 ismerősükkel nem tudok úgy elbeszélgetni, nagy társaságban inkább csendes megfigyelő vagyok. Meg tudok nyílni, de nem rögtön, és nem vagyok kezdeményező.
Marhára zavar és idegesít, mikor ezért megszólnak.
én is intro vagyok.
mi vagyunk a világ nagy megfigyelői és néma töprengői. :)
senkinek semmi köze hozzá, én csuklóból visszatüzelek, ha emiatt bántanak.
intro csajokkal kéne összejönnöd, csomó dolog olajozottabban működne.
ja, én nem tudnék extro pasival lenni már.
viszont tapasztaltam, hogy ilyen mély, bensőséges kötődés alakulhat ki egy intro pasival.
mintha saját kis bolygónkon lennénk, kizárva a világ durvaságait és zaját.
és fél szavakból is, vagy szavak nélkül is értettük egymást.
Mi mindketten intrók vagyunk az asszonnyal.
Csak akkor megyünk társaságba, ha nagyon muszály.
Viszont ott el tudok beszèlgetni bárkivel, az asszony meg csak akkor beszél, ha kérdezik.
Megszokták, hogy ilyen, el van a sarokba, biodíszletnek jó lesz :)
Ja ès megmondod a társaságnak, hogy te hallgatni jöttél őket, és ezen szórakozni :)
Tudomásul fogják venni.
Nekem intro nőként exrto pasim van, és én időnként elengedem egyedül (olyankor bekuckózom, és élvezem a csendet), máskor vele megyek, de azután a következő hétvégén meg együtt kuckózunk be, és filmet nézünk. Így megvan az egyensúly és mindenki elégedett.
Azt már megértette, hogy mind az 500 barátját nem fogom kedvelni. A közelebbi barátokkal viszont én is jól kijövök, van egy pár lány a csapatban, akikkel közös buli alatt is tudunk lelkizni. 😊
Néha még panaszkodik ugyan, hogy túl nyugger vagyok, de azt viszont nem adná, ahogy szeretni tudom, elfogadva őt minden hülyeségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!