Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok hogy a forgalomban lévő óvszerek 70%-a lyukas?
Ha nem akarsz gyereket akkor ne dugj.
Az óvszerhaszálat olyan mintha úgy ennél hogy megrágnád a kaját és utána nem nyelnéd le hanem kiköpnéd:D
mint azt irtam az előbb lehet hogy durva volt a 70%,de biztosan nem hülyeség amit mondott,Én hiszek neki.hiszen valahogy terhes lettem.
Mindenki tegyen belátása szerint!
Aki azt irta hogy ne dugjon aki nem akar gyereket...nem tudom hány éves vagy de talán fel kellene nőni a témához!
senkit sem szerettem volna riogatni de lehet hogy van aki az Én esetemből fog tanulni és körültekintőbb lesz és választ plusszban mégegy módszert a gumi mellé a védekezésre!
Ezt a dumát elhiszi a férjed? Méghogy a gumik 70%-a lyukas.
Biztosan félre dugtál gumi nélkül!
A 70% nem durva, hanem pofátlan terelés. Szerintem az igazság az ami igazán durva, és most jól figyeljen mindegyik felelőtlen kis pöcs és sunci:
Feltéve hogy a kérdező csupán két éve van együtt a párjával, a kapcsolatuk pedig langyoskás, átlagosan heti egy szexszel. (Direkt számoltam kevéssel, ha a kérdező pontosítja az adatokat, akkor pontosítom az eredményt) Ez esetben összesen 104 alkalommal kerül sor aktusra, amiből egyszer hibásnak bizonyult az óvszer.
Ez ~99,038%-os hatékonyságot jelent. SOHA SENKI NEM MONDOTT MÁST! Csak nem sokan gondolnak bele, hogy ha pl naponta dugtok akkor arra a bizonyos 'százból egyszer'-re alig több mint három hónap után már elég jó esély van.
Figyeljetek oda!
Csak azt nem értem amúgy, hogy lehet nem vettétek észre? Rajtam szakadt már szét gumi (rako volt amúgy, valaki már mondta hogy ennek a cégnek köszönheti az életét) de abból nem sok maradt. Szóval elég látványos volt. Ti hogy csináltátok hogy nem hasadt tovább a luk?
Kicsit azért ennek a kérdésnek kamu szaga van ám.
Ez túlzás. Ha így lenne, akkor már rég bezárták volna az összes gumigyárat, mert ráment volna a kártérítésre a gatyájuk is...
70% hihetetlen. Ez tuti nem igaz. Általában bízom az orvosokban, de ez akkor is baromi nagy marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!