Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok hogy a forgalomban lévő óvszerek 70%-a lyukas?
Én a megszakításos szex híve vagyok. A torkodon át nem leszel állapotos.
Most nem örülsz neki, de majd mikor a kezedben tartod a babát, akkor imádni fogod.
imádom a gyerekeket csak mikor már van 2-3 akkor annyira nem mellékes hogy jön még egy, sajnos.
az orvos egy szóval sem mondta hogy irna fel gyógyszert,pláne hogy most konkrétan már mindegy,de ezek után inkább elköttetem magam az a legbiztosabb!!
Nem hiszem, hogy ez a számérték valóban helytálló lenne jelenesetben.
De én személyszerint köszönöm ezt a figyelmeztetést!!!
18L vagyok, és nem élek nemi életet.
Azthittem ez majdnem 100%ban biztonságos.
De ezek után utánanézek, ha majd szükségem lesz ilyesmire!
Tudtátok hogy a statisztikák 45%-a teljességgel légből kapott?
Te magad mondtad hogy évek óta azzal védekeztek és most egyszer beütött a para. Ha utánaszámolsz szerintem kevesebb mint egy százalék jönne ki, amit mondanak is ugye, mármint hogy 100%-os védelem nincs.
Ettől persze neked nem lesz könnyebb, és komolyan együtt is érzek. De ne riogassuk már az embereket ilyen marhaságokkal. Most komolyan? 10-ből 7? Belegondoltál ebbe mielőtt elhitted neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!