Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen érezted azt, hogy már végleg felnőttél?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 15:50
11/13 anonim válasza:
Kb 22 évesen. Akkor költöztem össze a párommal, onnastól kezdve maximálisan önállónak kellett lennem és felnőtt fejjel gondolkodni.
Igazából előtte is annak éreztem már magam mert édesanyám nem arról volt híres, hogy bármit is csinálna otthon vagy segítene akár anyagiakban akár fizikailag, szóval ilyen 17-18 éves korom óta majdnem teljesen önellátó voltam. Nem vonzott már a bulizzunk és hozzunk szar döntéseket mert nem engedhettem meg magamnak, hiszen semmi segítségem nem lett volna kimászni belőle.
12/13 anonim válasza:
Eddig meg soha, konkretan egyszer sem, es mivel ez baromi fura tunet egy 30-on feluli embernel a doktor megallapitotta hogy Peter Pan szindromam van, ami viccesen hangzik de egy kicsit sem vicces.
13/13 anonim válasza:
30 évesen, amikor meghalt a kisbabànk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!