Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, volt mar, hogy egy ferfi hergelt es szexualis celzasokat is tett majd vegul elutasitott? Nem erezted megalazonak?
Nem volt, de gondolom az általad leírt helyzet inkább szivatós szitu, vagy amikor csak irónikusan állítja a férfi, hogy szépnek tart egy nōt, ilyenkor a nō sem veszi komolyan, mert megérzi az iróniát.
Azt nem tudom, hogy volt-e részed szexben, vagy valami GYK-s szūzfiú vagy, de a szex nem úgy szokott történni, hogy a pasi célzásokat tesz, s a nō ráugrik a f@zára. Elōtte randizgatások, flörtölések vannak, ilyenkor a férfinak is gáz, ha ilyesmire fecsérli az idejét, miközben nem akar semmit.
Csináltam már ilyet nővel és érezhetően megalázónak vette. Részemről azért mentek a célozgatások, mert így egy baráti társaságban nem volt feszült. Hát, többet gondolt a sztoriba és rám írt elég konkrét ajánlatot téve.
#1: Azt nem tudom, hogy volt-e részed szexben, vagy valami GYK-s szūzlány vagy, de nem minden nő áll neki randizgatni szex előtt. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nyugodtan kérdezősködj a felnőttektől.
"tudom, hogy szabaly, hogy no ne kezdemenyezzen"
Hol van ez leírva? :)
#2 “felnōttektōl = olcsó könnyūvérū nōcskéktōl?
Bocsi, én azt tapasztalom a környezetemben a felnōtteknél, hogy az ilyesmit elítélik, azt nem tudom te melyik világrészen élsz. Azt nem állítom, hogy nincsenek ilyen nōk, csak azt hogy nem általános.
Volt, és a mai napig nem értem. Már hónapok óta kerülgettük egymást, kapcsolatot nem szerettem volna, de ő megmozgatta a fantáziámat is.
Megijedt, mert azt gondolta, túl magasak az elvárásaim felé, amit nem biztos, hogy megtudna ugrani.
Volt ilyen, és igen, megalázónak éreztem, + dühített is a helyzet. Eszemben sem volt Vele ismerkedni, mindketten párkapcsolatban élünk. Aztán addig flörtölt, megérintet, megsimított,hogy vonzódni kezdtem Hozzá. Amikor ezt megérezte azonnal visszavonulót fújt. Napi szinten találkozunk, de ma sem tudom miért is tette mindezt.
Talán azért, mert ezeknek a pasikat a hódítás motiválja, aztán amikor nyert ügye van már nem érdekli. Nem volt köztünk semmi,csupán egy csók csattant el.
#4: Veled ellentétben nem egy olyan primitív és beszűkült világnézettel élek, hogy ami nekem szimpi az egyenlő a felnőttel, minden más pedig az éretlennel.
Emésztgesd kicsit a tényeket, bár kétlem, hogy a csőlátásodon átjutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!