Mikor érezted azt, hogy felnőttél? Miért?
Én 23 évesen valahogy nem érzem felnőttnek magam és ez megijeszt. Nem viselkedem gyerekesen meg nem legózom stb. (még csak az kéne :D), sőt dolgozom, fizetem a rezsit stb.
Egyszerűen belenézek a tükörbe és nem egy a többi emberrel egyenrangú felnőtt embert látok hanem egy nagyra nőtt kisfiút és ez borzasztó.
Mostanában sokat gondolkodtam azon hogy mi kell ahhoz hogy az ember felnőttnek érezze magát (nem, nem a pótszerektől pl. alkohol, cigi és társai). Most olvasva a válaszokat az a véleményem hogy sikerélmények kellenek (előző pl. magára van utalva és így is boldogul és ez még ha nem is írta így de sikerélményt jelentett neki). És persze a tudat hogy nem szorul a szülei segítségére (én még szülőknél lakom, hát igen...).
15 éves koromban.
15 voltam, mikor anyám meghalt, és otthon minden rám szakadt az alkesz apám miatt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!