Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 évesen úgy döntöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen úgy döntöttem végleg abbahagyom a nőzést, mert elkerült a boldogság, és kizárólag kudarcok értek, helyes döntés?

Figyelt kérdés

15 éves koromtól próbálkozom, élőben, neten, mindenhogy és mindenhol.Több száz nő utasított vissza már.

Társas életem eddig : pár (10 alatti) szex, ennyi. 0 barátnő.

Nem lettem nőgyülölő, szimplán csak meguntam ezt a szélmalomharcot.

Úgy döntöttem abbahagyom, VÉGLEG.

Majd lefoglalom magam hobbikkal, utazgatom, ilyesmik,játszom a gépen, stb.

2019. nov. 30. 20:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
28%

A nok neveben koszonom!🙏 Pont nincs is szuksegunk ilyen nyekergos luzerekre. Esetleg buzdithatnal meg egy par hasonszorut erre ezen az oldalon.

Bejelentened mondjuk fosleges volt, mert holnap ugyis kiirod ugyanezt, ahogy minden nap. Uncsi. Egyszer probald ki forditva, nem irod ki, csak szep csondben abbahagyod a nozest.😉

2019. dec. 1. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!