Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen úgy döntöttem végleg abbahagyom a nőzést, mert elkerült a boldogság, és kizárólag kudarcok értek, helyes döntés?
15 éves koromtól próbálkozom, élőben, neten, mindenhogy és mindenhol.Több száz nő utasított vissza már.
Társas életem eddig : pár (10 alatti) szex, ennyi. 0 barátnő.
Nem lettem nőgyülölő, szimplán csak meguntam ezt a szélmalomharcot.
Úgy döntöttem abbahagyom, VÉGLEG.
Majd lefoglalom magam hobbikkal, utazgatom, ilyesmik,játszom a gépen, stb.
Nézd a jó oldalát, legalabb mar nem vagy szűz!
Biztos llyan vagy hogy nem vagy tul jo csavo, de plazacicak tetszenek neked szok meg nem fogkalkoznak veled. Mond azt hogy nincs igazam.
Semmi baj a nőkkel. Imádom őket, mindet. Érzik, viszonozzák. Csodálatos teremtmények.
Ha igy állsz hozzá és magadat adod, men játszol szerepet akkor válogathatsz.
"Kezdem hinni, hogy nem az számít, mennyire szereted a másikat, hanem inkább az a fontos, hogy ki vagy te, amikor vele vagy."
(Az alkalmi turista)
Jó mozizást :)
youtube-ba írd be a fun4money-t és nézz csajozós videókat.
face,insta,tinder,minden van ott :D
Az alapján még az impotens kocka is talál valakit legkésőbb 1 hét alatt. Aki mégse az a világ lúzere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!