Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés, hogy tegyek ellene?
Azt ugye magad is érzed, hogy ez nem normális dolog?
Mi a fene hiányzik neked egy ismeretlenben, akivel néha váltottál pár szót (gondolom azt sem magánügyben).
Belehergeled magad valami totálisan értelmetlen dologba, ahelyett, hogy már a pszichológus rendelőjében koptatnád a kanapét.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy gond van. A pszichológus szerint meg kellene keresnem és beszélni vele, hogy el tudjam engedni. Nem tudom megkeresni, és nem is tudnék mit mondani neki.
Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valakinek van tippje.
És mindezt úgy, hogy "még csak nem is ismerem, sose voltunk kettesben"
Úgy öt éve ismerhetem látásból, abból három éve néha beszéltünk, mosolyogtunk egymásra, egyszer a derekamat is átölelte, de mindig volt ott valaki még, ő volt a nagy dumás, szóhoz sem lehetett mellette jutni. Ez a srác rám hajtott, én meg kikosaraztam. Megpróbáltam a másik közelében maradni, akit meg kikosaraztam elhordott mindennek elérte, hogy teljesen levegőnek nézzen engem aki tetszik. Úgy állított be mindent, mintha ő koptatott volna le engem, mintha én mindkettejüktől akartam volna valamit. Szerintem nem egyoldalú, legutóbb amikor láttam, zavarban volt, olyan volt mintha félne tőlem, és ez rám is igaz.
Bele bolondulok ebbe a helyzetbe, nem tudom elengedni ameddig látom, hogy ő is kínlódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!