Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzi azt hogy az ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi azt hogy az ő tulajdona vagyok?

Figyelt kérdés
Több mint három éve nincs köztem és az exem között semmi mégis időközönként féltékeny és ezt ki is mutassa felém úgyan akkor az is érdekli volt vagy van-e pasim..majd ha bizonyitottam neki nyugi van és lelép 42éves férfi ...

2019. nov. 26. 10:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Te is egy lúzer vagy ha ír az exed, akivel mar rég szakitottatok te meg ugy számolsz be neki mintha az apad lenne. Ha semmi koze hozza toroljed meg tiltsd le. Igy hogy reagálsz es teszed alaja a lovat miert szállna le rolad? Hiszen te hagyod
2019. nov. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!