Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy érzi, hogy az ismerkedést megnehezíti a fülhallgatós zenehallgatás elterjedése a mai világban?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 19:03
1/7 anonim válasza:
Nem. Nem kell idegeneket zaklatni az utcán.
2/7 anonim válasza:
> Nem. Nem kell idegeneket zaklatni az utcán.
Mondja a személy, akinek a nemi privilégiuma miatt valószínűleg elég csettintenie, és összejön egy-egy randi.
3/7 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Azt tapasztaltam, ha a másik is ismerkedni akar és kicsit bejövök neki, le teszi, abba hagyja a fülesezést, telózást. Közömbös vagyok neki, akkor meg hiába akarok én ismerkedni, ha a másik meg nem akar ismerkedni velem.
4/7 anonim válasza:
"Nem kell idegeneket zaklatni az utcán." Ritka nagy baromságot írtál. Akkor mi van az extra trendi Szabó Petike lőzungjaival? Hát itt már mindenki űber pozitív és emberbarát, viszont a valóságban meg magányos és bezárkózott? Hagyjuk már. Érdekes, hogy ha kedvem van, akkor simán tudok beszélgetni akár az utcán, akár egy távolsági buszon.
5/7 anonim válasza:
Én azért hallgatok zenét utcán, mert kikapcsol. És igen, ezzel jelzem hogy mindenki hagyjon békén. A munkámból kifolyólag egész nap vadidegen emberekkel beszélek. Legalább azt a 15 percet hagyják meg nekem nyugiban, amíg hazaérek.
6/7 anonim válasza:
Nem. Aki vadidegenekkel akar dumcsizni az nem fogja berakni a fülest, ennyi. Pontosan azért van bent az a fülhallgató, hogy ne zaklassanak idegenek izomszagú ismerkedős dumákkal. Ha nem létezne fülhallgató az emberek akkor sem akarnának ismerkedni. Van életünk, bőven elég bajunk, szeretnénk hazaérni anélkül, hogy odajönnének zaklatni és jópofizni kelljen velük.
7/7 anonim válasza:
#7 Nem, nem az interneten. De az utcán tényleg nem kell tök idegeneket zaklatni főleg azonalli direkt párkeresési szándékkal. Miért nem lehet normális ember módjára élni az életedet, részt venni dolgokban, megismerkedni emberekkel NEM PÁRKERESÉSI SZÁNDÉKKAL és utána ha megvan a kölcsönös szimpátia akkor összejönni? Miért kell tényleg full idegeneket egyből letámadni ismerkedős dumákkal? Miért nem lehet normálisan előbb megismerkedni valami más miatt? Miért kell görcsösen zaklatni másokat és izomszagúan ismerkedni. Nem, nem neten akarunk ismerkedni. De az, hogy odajön egy full idegen egy ehhez tökre nem illő szituációban és már egyből fel akar szedni egyszerűen csak nem lesz vonzó senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!