Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem viselkedése mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem viselkedése mennyire normalis, miert csinalhatja?

Figyelt kérdés

Tudom aprosagnak tűnhet, de a kapcsolatunk elegge megromlott a ferjemmel. Van egy mentalis betegsege, amire gyogyszert szed, de az leszedalja eleg rendesen. Ezert szinte sosincs ebren, amikor epp egyutt lehetnenk (nem csak a szexre gondolok).

Reggel osszevesztunk, mert rosszul esett, hogy egesz hetvegen szerettem volna, ha leulunk es keszitunk egyutt valami adventit. Neki regen ez fontos volt, nagyon vallasos, most azonban egyaltalan nem erdekelte. Hazajott este dult-fult szoba se allt velem. Aztan kuldott egy smst a masik szobabol, hogy o elkezdett adventi kalendariumot kesziteni az en gyerekemnek es van-e kedvem csatlakozni? Orommel atmentem es o mosolyogva fogadott es mondta olyan kalendariumot szeretne, amiben 3 fele dolog is lesz. Es kozben lattam meseket es verseket vagdos ki elore kinyontatott papirrol. Kerdeztem, hogy akkor mesek es edesseg is, igaz? (Mert a gyerekem imadja a csokit) es kozben mosolyogtam. Hozzatettem, hogy anyam mar vett egy edessegeset. (Semmi ele nem volt es inkabb sajnaltam, hogy o azt talalta ki, hogy mikulasra azt karja adni neki.)

Erre a ferjem kozolte jo, akkor majd jovore.

Hiaba kertem, de hat csinaljuk meg, meg milyen jo otlet es azert jottem segitsek. Fogta mindent osszepakolt es azt mondta NEM MAJD JOVORE.

Nagyon rosszul esett, hiszen azt hittem komolyan gondolja es mondtam az se baj, ha ket kalendarium van, es legalabb arulja el mi volt a gond? De nem mondta. Vagyis annyit. Eleg egy naptar.

En nem ertem. Miert csinalja ezt? Megsertodik, mert egy nagymama veletlenul a boltokban vagy 15 fele adventi naptar kozul vesz egyet a megkerdezesunk nelkul es en ezt elmondtam??? Ha nem mondom el, es anyam egyszercsak beallit a csokis kalendariummal, akkor elotte sertodik meg?

Es mas dolgokkal is ez van. Napi szinten. Mindegy mit mondok es kerek, sertodes van es a vegen ugy erzem en vagyok a hibas, hogy kar volt megszolalnom.

2019. nov. 25. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem valami frusztrálja és az húzódik meg az ilyen apró dolgok mögött. Sajnos én is voltam ilyen, valami nyomasztott és minden apróság ilyen idétlen dacolásba fordult világfájdalmamban. Csodálom, hogy a párom bírta... Na mindegy.

Szerintem próbálj meg vele beszélni, hogy mi baj, mi nyomasztja, látod rajta, hogy valami nem kerek és szeretnél neki segíteni de mintha valamit nem akarna elmondani... Dw közben meg ott van köztetek a feszültség ilyen apróságokban... Ez így nem jó.

2019. nov. 25. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mentális betegsége van konkrétan?

Vagy emiatt van vagy pedig amit előttem is írtak. Valami komoly dolog miatt meg van sértődve vagy már egyáltalán nem szeret. Akkor szokott jönni ez a minden idegesít amit csinál és mindennel felcseszi az agyam amikor egy kapcsolat már nagyon a végét járja valakinél fejben.

2019. nov. 25. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de te is tudod, hogy beteg.
2019. nov. 25. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Bipolaris depresszio.
2019. nov. 25. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyilván amiatt. A bipoláris depressziót tökéletesen leírja amit a párod csinál, ahogy viselkedik. A gyógyszert meg minél tovább szedi annál rosszabb lesz. De ez hogy lehet újdonság számodra ha elvileg évek óta együtt vagytok??
2019. nov. 25. 21:43
 6/8 A kérdező kommentje:

5-os regen nem ilyen volt. Csak par eve vagyunk hazasok.

Amikor kevesebbet kavezott, egeszegesebb eteleket evett es nem dohanyzott, es veletlenul a gyogyszereit kisebb dozisban szedte (elfelejtette hogy rendelte el a doki a szedesuket), akkor sokkal jobb volt. Neha voltak depis idoszakai, de hmar tullendult rajtuk.

Csak hat akkor friss zsenge szerelem volt, en i elnezobb voltam. Ilyeneket, mint ez az eset en nem vettem eszre.

Most dohanyzik, es nagyobb adagban szedi a gyogyszereket, mert hiaba mondta az orvosanak jol.van az kozolte, de hat ennyi a beallitott adagja es kesz. A ferjem meg beszedi.

Sajnos en is azt gyanitom mar elmult nala a szerelem, mert rendszeresen ugy szervez, csinal dolgokat, mintha en nem.leteznek. nem beszelgetunk stb.

2019. nov. 25. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha Férfi akkor normális. Ff
2019. nov. 25. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

"Miert csinalja ezt?"

"Van egy mentalis betegsege, amire gyogyszert szed, de az leszedalja eleg rendesen."

Mond meki, hogy "azt hittem komolyan gondolod, de ebből látom, hogy nem". -.-Energia, érzelem, és gondolatolvasó vagy??

Pszichológia, empátia, megértés egyes, próbálkozásra.kapsz egy négyes alá alát, az egész cuki. Ő is tök cuki, cska ki van mint a fos, nem érti mi zajlik benne, csak rossz, és nem tud megnyílni senkinek se, talán még magának se.

Ugye tudjátok, hogy ezek a bogyók, amiket valamiért gyógyszernek hívtok, valódi gyógyszer nélkül( avagy hozzáértő segítsége nelkül) nem hoz lényegi változást? Keressetek pszichológust, akinek meg tud nyílni, aki meg tudja neki tanítani, hogy önmagának majd neked hogyan nyíljon meg, higy az ilyen eszméletlen erős megsértődésnél ne belülre vérezzen, hanem haagyja kiáramlani, amit érez.

Te meg tanulj meg dominálni az ilyenek feletz, és némán ölelni, suttogni, hogy semmi baj, megérted, szereted akármi van.

2019. nov. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!